Високите цени на горивата са сред водещите причини на постъпване

...
Високите цени на горивата са сред водещите причини на постъпване
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Започна срещата на Румен Радев с ръководството на Лукойл

Високите цени на горивата са измежду водещите аргументи на постъпване на артикули и услуги и водят до стесняване на потреблението, което е загуба освен за бизнеса, само че и за потребителите. Считам, че идната Ви среща с българското държавно управление е добра опция да се набележат ограничения за стабилизиране на икономическата среда за битка с инфлацията. Това сподели президентът Румен Радев на среща с представители на управлението на енергийната компания „ Лукойл “. На нея ще бъдат разисквани опциите за ограничение на инфлацията и за развиването на предвидима икономическа среда в страната.

" В компанията ние виждаме бъдещето на три елементи: 1 декември, когато встъпва ембаргото на съветския петрол, от 5 декември до 31 декември 2024г., когато стартират да работят глобите в българската стопанска система и третият стадий е по какъв начин ще се развива вътрешният пазар, като се има поради Нефтохим Бургас след 2024г. и последващите години ", това споделиха от управлението на " Лукойл ".

" Ние се договорихме с българското държавно управление за разработване на средносрочни ограничения за поддържане на стопанската система. Имаме неразбираемо схващане по какъв начин ще продължат нещата, само че считаме, че би трябвало да има работна група, която да се занимава с проблемите, когато ембаргото встъпи в действие ", разясниха от " Лукойл ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР