Високите финансови изисквания на Пауло Дибала започнаха все по-плътно да

...
Високите финансови изисквания на Пауло Дибала започнаха все по-плътно да
Коментари Харесай

Рома става все по-реалистична опция за Пауло Дибала

Високите финансови условия на Пауло Дибала започнаха все по-плътно да затварят огромна част от вратите пред него, като това на собствен ред усилва възможностите на отбори от ранга на Рома, които имат интерес от подписа му. Спортният публицист Иларио Ди Джовамбатиста твърди, че към този момент даже е имало диалози сред „ римските вълци “ и представители на някогашния към този момент нападател на Ювентус.

Интер до скоро бе считан за любимец, само че с привличането на Ромелу Лукаку и обстоятелството, че Лаутаро Мартинез остава в отбора, значат, че „ нерадзурите “ може и да не търсят нов високопрофилен голаджия.

Манчестър Юнайтед през годините постоянно е бил свързван с Дибала, само че спадът във формата му през миналите 1-2 години като че ли охлади упоритостите на британския гранд.

Жозе Моуриньо въпреки това недвусмислено потвърждава, че гради сериозен план на „ Стадио Олимпико “, изключително след извоюваната Лига на конференциите. Потенциалното партньорство сред Пауло Дибала и Тами Ейбрахам би могло да се трансформира в едно от най-опасните на „ ботуша “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР