Висока бизнес сграда бе поразена от дрон в деловата зона

...
Висока бизнес сграда бе поразена от дрон в деловата зона
Коментари Харесай

Атака с дронове разтърси нощна Москва, има поражения

Висока бизнес постройка бе изумена от дрон в деловата зона " Москва сити " на Москва, заяви рано тази заран кметът на съветската столица Сергей Собянин, представен от Франс прес.

Собянин осведоми за няколко дрона, които са летели в посока Москва. Кметът посочи, че множеството от тях са били свалени от силите за противовъздушна защита. Един от дроновете обаче се е врязал в една от бизнес постройките в " Москва сити ".       
-->
" Един от дроновете се вряза в същата постройка в " Москва сити " като предишния път, съобщи Собянин в " Телеграм ", имайки поради офанзивата с дронове, засегнала " Москва сити " в нощта на събота против неделя.

Изявление по отношение на офанзивата тази нощ направи и съветското министерство на защитата.

" През нощта на 1 август бе кръстосан опит за терористично нахлуване на киевския режим с безпилотни летателни апарати против обекти в град Москва и в Московска област. Във въздуха, със средства за противовъздушна защита, са унищожени два украински дрона ", се споделя в изказване на ведомството.

Министерството заяви, че трети дрон е бил заглъхнал със средства за радиоелектронна битка и се е разрушил на територията на комплекса от нежилищни здания " Москва сити ".

Кметът Собянин съобщи, че при врязването на дрона в бизнес постройката е развалена фасадата на постройката на 21 ѝ етаж. Няма потърпевши в резултат на врязването в постройката, разясни Собянин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР