Виртуалният помощник е достъпен чрез приставката Nvidia Shield TVGoogle Assistant

...
Виртуалният помощник е достъпен чрез приставката Nvidia Shield TVGoogle Assistant
Коментари Харесай

Google Assistant дава гласов контрол на Android TV

Виртуалният асистент е наличен посредством приставката Nvidia Shield TV

Гугъл Assistant дава опция на потребителите да ръководят с глас функционалностите на Android TV

Потребители на развлекателната услуга Android TV към този момент могат да се възползват от опциите на гласовия помощник Гугъл Assistant. Достъп до него обезпечава към този момент ТВ приставката Nvidia Shield TV, заяви Гугъл.
още по тематиката
Към момента новата функционалност е налична за притежателите на Nvidia Shield TV в Съединени американски щати. В околните месеци Гугъл Assistant ще се появи на тв приемници Sony Bravia, основани на платформа Android TV, прецизира Гугъл.

Виртуалният помощник дава опция на потребителите да употребяват гласови команди за преход към обичани стратегии и сериали, търсене на забавни вести, инспекция на резултатите от спортни събития, затъмняване на светлината и други

За да насърчи използването на Гугъл Assistant на Android TV, компанията предложи безвъзмезден тримесечен абонамент  за платения видео канал YouTube Red за притежателите на устройства Nvidia Shield. Тази услуга доставя видео и музика без реклама, а Гугъл Assistant улеснява използването – да вземем за пример посредством гласова команда „ Пусни 4K видео в YouTube ”.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР