Виртуалната реалност е една от най-вълнуващите области на технологиите. Може

...
Виртуалната реалност е една от най-вълнуващите области на технологиите. Може
Коментари Харесай

Тези сделки на Oculus Quest Черен петък 2023 г. предлагат VR слушалки с големи отстъпки

Виртуалната действителност е една от най-вълнуващите области на технологиите. Може да звучи като далечна научна фантастика, само че можете да го изпитате тъкмо в този момент. Можете да спечелите своя лична договорка за Черен петък на Meta Quest 2 тъкмо в този момент, тъкмо в точния момент за най-големия празник за извършване на покупки в годината. Офертите за Черен петък за VR слушалки са на всички места, само че кои от тях си заслужават вашето време и мъчно извоюваните пари?

Една от обичаните ни разпродажби за Черен петък на Oculus е за неотдавна преименуваните VR слушалки Meta Quest 2. Можете да получите изданието от 128 GB за 17% отстъпка в Amazon, което се равнява на $51 отстъпка, което го прави единствено $249. Това е най-ниската цена за всички времена, по-ниска от дебютната цена от $400.

$249 в Amazon

Има и доста други фантастични варианти, от които да избирате, от напълно новия Meta Quest 3 до VR аксесоарите, които можете да вземете за потребностите на вашите VR слушалки Черен петък. Продължавайте да проверявате за някои от нашите обичани находки, с цел да можете да спестите пакет по един от най-горещите способи за игра и да се насладите на медиите в промишлеността тъкмо в този момент.

Meta Quest 3 + 'Asgard's Wrath 2:' 16% отстъпка

Най-новата и най-хубава Meta Quest 3 е най-мощната задача до момента. Той може да се похвали с удвоена мощ на графична обработка от Meta Quest 2, 30% усъвършенстване на разграничителната дарба от Quest 2 и 3D аудио с усъвършенствано качество на звука.

Всичко това и нови контролери Touch Plus, които ви дават по-нюансирано виртуално преживяване, което може да следва жестовете на ръцете ви. Можете да навигирате в менютата и игрите и без контролерите с Direct Touch.

Този пакет Walmart в последна сметка ви икономисва 16%, като се има поради, че е $499 с копие на „ Asgard's Wrath 2 “, което е $60 при покупка настрана. Можете да донесете вкъщи новите слушалки с игра, на която да се насладите още същия ден.

$499 в Walmart

Meta Quest 2 – 128 GB (само слушалки): 17% отстъпка

Все още не сте подготвени да се включите и да вземете най-хубавите слушалки Meta Quest VR? Meta Quest 2 или Oculus Quest 2 към момента си заслужава входната цена. С над 500 игри, от които да избирате, той на процедура слага света на една ръка разстояние, тъй че можете да решите какво желаете да вършиме от огромно многообразие от разнообразни игри и приложения.

Тези усъвършенствани слушалки за виртуална действителност оферират бърза, високоскоростна продуктивност с потапяща графика и 3D позиционно аудио с ръчно следене и контролери, с цел да се почувствате още повече, като че ли световете, които изследвате, се усещат по-истински от преди.

Можете да получите 128 GB версията на Meta Quest 2 в Amazon тъкмо в този момент единствено за $249, което е 17% отстъпка от естествената й цена от $300. Това е най-ниската му цена до момента, което прави Amazon най-хубавият ви залог за приемане на личен модел.

$249 в Amazon

Meta Quest 2 Elite Strap: 37% отстъпка

Meta Quest 2 е комфортен по метода, по който излиза от кутията, само че има няколко варианти, които можете да употребявате направи проучването на виртуалния свят малко по-лесно. Също по този начин може да помогне да извършите по-дългата игра доста по-малко разочароваща.

Каишката Meta Quest 2 Elite се предлага със специфични регулируеми презрамки, дизайн за балансиране на тежестта и подсилване, с цел да ви помогне да държите слушалките си на място и нормализирани, до момента в който си бъркате онлайн. Всичко, което би трябвало да извършите, е просто да го закопчаете и да го регулирате съгласно потребностите към лицето и главата си.

Можете да вземете Meta Quest 2 Elite Strap с 37% отстъпка в Amazon тъкмо в този момент. Това го прави единствено $38, което е по-малко от естествената му цена от $60 -- това е най-ниската цена, която сме виждали до момента.

$249 в Amazon

Надстроена докинг станция за зареждане с LED светлина за Oculus Quest 2: 25% отстъпка

Въпреки че Meta Quest 2 е съвършен за дълги сектори от време за игра, той несъмнено ще се изтощи на батерията в даден миг. След това би трябвало да спрете да играете, до момента в който го зареждате.

С надстроената докинг станция за зареждане с LED светлина за Oculus Quest 2 можете просто да хвърлите вашето устройство на зарядното устройство и да го оставите да се изпълни за бързо и елементарно зареждане, всичко назад до 100% единствено за четири часа и с двата контролера. Тази докинг станция може даже да зарежда други устройства по едно и също време.

В момента докът е единствено $35, понижение от $46 с помощта на 25% отстъпка от ваучър на страницата. Не забравяйте да изрежете купона преди покупка и отстъпката ще бъде приложена автоматизирано.

$35 в Amazon

Калъф за преместване на Meta Quest 2: 12% отстъпка

Тъй като Meta Quest 2 може да се играе съвсем на всички места, евентуално ще желаете да го вземете със себе си в придвижване. Потренирайте в къщата на другар или се насладете на игра дружно в задния двор. Възможно е!

Но не желаете просто да хвърлите слушалките си на задната седалка и да тръгнете. Поставете го в нещо, което може да го отбрани - в последна сметка не желаете да съсипете инвестицията си. Пазете своя Meta Quest 2 в сигурност с този формален калъф за носене. Неговата контурна формована пяна от вътрешната страна държи всичко на място и несъмнено. Той даже може да носи вашите VR аксесоари, тъй че да знаете, че всичко е регистрирано, даже когато сте на открито.

В момента можете да вземете калъфа за преместване на Meta Quest 2 единствено за $53, което е 11% отстъпка от естествената му цена от $60. Това е най-хубавият калъф на пазара и идва с печата за утвърждение на Meta. Вземете един в този момент с отстъпка за Черен петък.

$53 в Amazon

Свързано наличие от CBS Essentials

Кога стартира Черният петък 2023 година и какъв брой време не престават покупко-продажбите? Ранни покупко-продажби за Черен петък за уреди, в това число $1700 отстъпка за най-високо оценени хладилници, перални уреди и ощеНай-добрите ранни покупко-продажби за Черен петък на 2023 година: Вижте най-големите продажби, с цел да пазарувате в този момент Сделките на Walmart преди Черния петък 2023 година се случват през днешния ден: Спестете от PS5, Apple Watch 9, Keurig, ощеГорещо при започване на Черния петък 2023 година Сделка за кафе машина Keurig: Keurig K-Express е единствено $60 на Amazon

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР