Virgin Galactic обяви днес, че си партнира с две италиански

...
Virgin Galactic обяви днес, че си партнира с две италиански
Коментари Харесай

Virgin Galactic иска да изпрати първи човек в Космоса от територията на Европа

Virgin Galactic разгласи през днешния ден, че си партнира с две италиански авиокосмически компании за да сътвори база за галактически полет в Италия в бъдеще. Наред с Altec , която е част от Италианската галактическа организация и частната галактическа компания Sitael , Virgin Galactic има намерение да създаде италианско галактическо летище, от което да могат да излетят бъдещи полети.
„От Ренесанса до актуалната галактическа просвета, Италия постоянно е била натурален дом на велики новатори и проницателни хрумвания, които са оформили човешкото преживяване“, се споделя в изказване на създателя на Virgin Group, Ричард Брансън.

„Вярвам, че италианската визия, която докара до това съдействие с нашите галактически корабни компании, ще даде действителен подтик, до момента в който се стремим да отворим Космоса в интерес на живота на Земята“.

Virgin Galactic съобщи, че задачата на партньорството е да има място за политане на галактически кораби, ситуирано в бъдещия космодрум Grottaglie Spaceport, който ще служи както за публични старания, като плановете на италианската галактическа организация, по този начин и за частни търговски полети.

Virgin Galactic тества своя галактически транспортен съд VSS Unity през последните няколко месеца, провеждайки един тестови полет през април и различен през май. Брансън съобщи неотдавна, че личното му пътешестване до космоса евентуално е „на няколко месеца, а не години“ и че към този момент се приготвя в стратегия за космоонавти.

„Това партньорство може да разреши на Virgin Galactic да изпрати първият човек в историята в космоса от италианска земя – и в действителност въобще от всяка европейска територия“, сподели Брансън.

„Заедно ще помогнем да разтеглим опциите за просвета, промишленост и милионите хора, които мечтаят да преживеят пространство за себе си“.

Трите компании не споделят график за развиването на космодрума и не споделят по кое време ще се оферират полети.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР