ВИП-сватбата на година се задава. Любимият на всички майчета актьорът

...
ВИП-сватбата на година се задава. Любимият на всички майчета актьорът
Коментари Харесай

Ето я ВИП-сватбата на годината. Бебето – преди нея

ВИП-сватбата на година се задава. Любимият на всички майчета артистът Павел Иванов, прочут с ролята си в сериала „ Татковци ”, е ставал в действителност татко и се чака да мине под венчило с обичаната си - балерината от Музикалния спектакъл Марина Стоилова.

Новината заяви БЛИЦ. Известният като като Младия Стефан Данаилов чаровник и Марина станаха родители за първи път при започване на годината.
-->
От няколко седмици Павел качва занимателни фрагменти в обществените мрежи, като на множеството от които участва и малко бебе в кошче.

Наскоро в " На Кафе " бяха демонстрираха фрагменти на щастливия баща, който макар че към момента не желае да разяснява новината, въпреки всичко е удостоверил, че бебето е негово. Очевидно артистът желае да направи всичко допустимо, с цел да резервира персоналния си живот надалеч от общественото внимание.

Разбира се, към момента и пола, и името на бебето са цялостна тайнственост.

Още през август предходната година се появиха клюки, че приятелката на Павел - красивата Марина е бременна. Двойката е дружно от години, само че едвам неотдавна се сгодиха, при започване на януари. Актьорът предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви.

Все още не е ясно по кое време ще има женитба. По всяка възможност това ще се случи, когато бебето поотрасне малко. В момента Павел Иванов се е съсредоточил освен върху наследника си, който към този момент заема централно място за него, само че и върху подготовката за кино лентата за Гунди, защото точно той е определен за ролята на великия футболист.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР