Виолета Стайкова, макар и контузена не иска да напусне Игри

...
Виолета Стайкова, макар и контузена не иска да напусне Игри
Коментари Харесай

Контузената Виолета влече гладиаторите към дъното

Виолета Стайкова, въпреки и контузена не желае да напусне „ Игри на волята ”, макар, че поради нея гладиаторите отново ще мизерстват на Стопанството. Във вчерашния епизод видяхме по какъв начин баба Вили не съумя да мине по „ гъбките ” и забави племето си, което не можа да завоюва териториалната борба, а Резиденцията  за тях си остана идеал.

Най-възрастната жена от племената в този сезон изстреля канонада от самопризнания за болките, които изпитва в последно време: „ Не мога да вървя, тазобедрената ми става в блокирала, чувствам единия си крайник по-къс, а глезена ми е издут. Заради болките в гърба мога да заставам единствено права или легнала, не мога да седна! ”

Но макар травмите си тя няма желание да се откаже от играта на крачка от финала. Виолета прояви забележителен дебелоглав и се зарече, че въпреки и на успокоителни ще продължи дружно с останалите. Тези думи на американската брокерка докараха до  сълзи щерка й, която се уплаши за проблемите на старата си родителка.

А феновете като един изригнаха против Виолета и споделят, че от дълго време й е време да с върви у дома: „ Тая с толкоз завист в себе си бълва змии и гущери против всеки. Как не си контузи огромната уста, да спре да се заяжда. Поне да имаше възприятие за позор, да я съжали човек! ”, разясняват хората във  фейсбук. А различен фен прибавя: „ Чест прави на Рълев, че се опита да успокои Вили, това е повода той да ми е любимец. Показва спортсменска игра от началото на сезона. Уникално момче, възторженостти! ”

Предстоят ни да забележим дали въпреки всичко Виолета Стайкова продължава напред и каква ще й е ориста в борбата за 100-те бона!

Автор: Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР