Виновен съм, това е заявил кметът на Сеул Пак Вон

...
Виновен съм, това е заявил кметът на Сеул Пак Вон
Коментари Харесай

Разкриха предсмъртното писмо на сеулския кмет

Виновен съм, това е декларирал кметът на Сеул Пак Вон Сун, съобщи ТАСС.

Южнокорейски медии са разгласили предсмъртното писмо на политика. "Благодаря на всички, които бяха до мен, обичаха ме и ме подкрепяха през целия ми живот. Аз съм отговорен и нося отговорността за всичката болежка, която съм предизвикал на моето семейство. Моля, кремирайте ме и развейте праха ми над гробовете на майка и баща ", е написал той. Предсмъртното писмо на Пак Вон Сун е било открито на бюрото в неговия кабинет.

Градоначалникът на столицата на Република Корея през вчерашния ден е бил открит мъртъв след траяла няколко часа полицейска интервенция по издирването му. Според полицията най-вероятно политикът е поставил завършек на живота си.

Кметът на Сеул евентуално се е самоубил

В сряда някогашна секретарка на починалия го е обвинила в полов тормоз. Младата жена е показала доказателства на локална медия. Тя също е показала, че не е била единствената жертва на Пак Вон Сун.

Междувременно от кметството на Сеул са съобщили, че погребението на Пак Вон Сун ще стартира в понеделник. "Траурната гала ще продължи пет дни, както е по протокол ", са допълнили от управата на столицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР