Виното е една от най-популярните напитки, оцеляла от древността до

...
Виното е една от най-популярните напитки, оцеляла от древността до
Коментари Харесай

Мобилните приложения за феновете на виното

Виното е една от най-популярните питиета, оживяла от древността до през днешния ден. Съвременният свят на технологиите даже ни предлага няколко мобилни приложения, които да ни оказват помощ при избора на вино.

Приложенията се поддържат, както от Android, по този начин и от iOS, а посредством тях по бърз и наличен метод може да откриваме подробна информация за виното.

Vivino Wine Scanner

Това е едно от най-популярните приложения за вино. То предлага селекция на най-хубавите виновност, определени въз основа на потребителския усет и бюджет. Приложението сканира етикета на бутилката и бързо на дава информация за него, според оценките, които е получавало досега от други клиенти. То се поддържа от Android и iOS, като има както безвъзмездна, по този начин и платена версия.

 Червено вино

Hello Vino

Това приложение постоянно е определяно като персонален вино помощник. Чрез него може да получим професионален съвет за това на кое вино какво ядене подхожда и какъв е най-правилният миг, с цел да отворим бутилката.

Освен това приложението дава информация за другите сортове грозде, от които се създава опияняващата напитка. Платената му версия разрешава да се сканира етикета и да се свържем онлайн с експерт, който персонално да ни посъветва при избора.

Drync

 Бяло Вино

Мобилното приложение има функционалност за сканиране на етикета като може да се свърже обществените мрежи, споделяйки мнението за дадена марка и следейки по този метод нейното развиване във времето. Приложението може да предложи най-популярните марки виновност на клиентите.

Delectable Wine

С това приложение потребителите могат да си водят персонален дневник на виното. В него може да се впише персоналното мнение по отношение на някои марки виновност, а в специфична селекция видни сомелиери и винопроизводители дават своите експертни оценки. Приложението е налично за Android и iOS и е гратис.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР