Винаги сме знаели, че в сърцето на Веселин Маринов има

...
Винаги сме знаели, че в сърцето на Веселин Маринов има
Коментари Харесай

Голяма мечта на Веселин Маринов е вече факт! Певецът стана дядо за първи път

Винаги сме знаели, че в сърцето на Веселин Маринов има място за доста обич, само че към този момент сме уверени, че то ще е изпълнено, защото на бял свят се появиха близнаците Веселин и Цветелина - неговите първи внучета!

Виж още: След края на рестриктивните мерки: Алисия откри морския сезон с сантиментална отмора в Гърция

Дъщерята на изпълнителя, Йоана, стана майка за първи път на 14 юни, а преди часове самият Веселин Маринов заяви радостната новина. Той е безпределно благополучен, защото нееднократно е споделял, че огромната му фантазия в този момент е да има внуче, което да даде нов смисъл на живота му.

Виж още: Новото лице на Ваня Щерева, тя пусна фотография " без грим, че и без филтър "

" Виждайки по какъв начин тази смяна се отразява на моите другари, които към този момент имат внуци, какви неподозирани добродетели намирам в тях, откакто са станали дядовци и знаейки аз какъв брой съм сензитивен, и какъв брой обичам децата, си представям, че тези същества ще обсебят цялото ми всекидневие и ще дадат нов смисъл на моя живот ”, прям е Веселин Маринов.

Виж още: Честито! Красивата Биляна Лазарова стана мама за първи път

Дъщерята на Веселин Маринов се омъжи в края на предходната година в хотелски комплекс край Банско. Евгени, избраникът на Йоана е родом от Враца и не е известен в медийното пространство. За дъщерята на изпълнителя това е втори брак, като първия продължи прекомерно малко.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР