Винаги сме казвали, че на тези избори има уйдурма. Цифрите

...
Винаги сме казвали, че на тези избори има уйдурма. Цифрите
Коментари Харесай

Борисов с предупреждение към ДБ да не влизат в играта на Слави: Ще се прекарате! След нас ще дойдат за вас |

Винаги сме казвали, че на тези избори има уйдурма. Цифрите го демонстрират. ДПС играха за ИТН. Това разгласи на брифинг в партийната централа някогашният министър-председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него придвижването с почетен ръководител доктор Ахмед Доган е преляло гласове на партията на шоумена Слави Трифонов.

Освен това следизборният разбор на ГЕРБ показвал, че партията печели вота в България, а крайният резултат е извърнат поради следен избор в чужбина.

Помолен за коментар на думите на вицепремиера Бойко Рашков пред БНР, че се надява Борисов да бъде свикан за пояснения по още неизяснени случаи, като случая с къщата в Барселона, водачът на ГЕРБ съобщи:

„ За всички тези набеждавания има текстове в Наказателния кодекс “.

Той разяснява разпита си през седмицата.

" Питах ги яденият човек жив ли е? Жив е. Значи не съм го правил на нищо. Нула истина. После на разпита ме питаха дали мога да си спомня за някакъв Иван Танев. Ни съм го виждал, ни съм го чувал. Танев, като цъкнеш в интернет оказва се че бил някакъв, издирван с алена бюлетина от Интерпол, а в това време бащата на този е бил министър в кабинета на Тройната коалиция и е от хората на Бойко Рашков ", добави Борисов.

Спря се и на къщата в Барселона.

" Не съм имал къщи, нито парцели. Ако го потвърдят, ще им я дам. Имам къща в Банкя, там ми идват на крайник. Напрягат ми фамилията, тревожат се децата ", сподели той.

Борисов сподели, че съществено се замисля за всички набеждавания и призна, че юристи го поучават, че има текстове в Наказателния кодекс, на които да се опре.

Лидерът на ГЕРБ сподели и че, в случай че каже какво мисли за Бойко Рашков, в действителност трябвало да го осъдят.

" Полицаите дори направиха жест. За три каузи ми влизаха един по един, по двама, по трима, на вълни. Изпълняваха на Рашков напътствията ", добави той.

Изненадващо Борисов уточни, че в случай че служебното държавно управление остане, то това би било идеално за ГЕРБ.

" То виси на врата на Румен Радев и ще го потопи непосредствено ", сподели през днешния ден Борсов, който единствено преди няколко дни твърдеше, че се чуди кое зло да избере - държавно управление на Слави или оставането на Рашков (служебното правителство). 

Очаквано Борисов не взе страна за свиканото от правосъдния министър Янаки Стоилов съвещание на Висш съдебен съвет, на което ще бъде разисквано предварителното освобождение на основния прокурор Иван Гешев.

" Не се интересувам нито от Панов, нито от Гешев. Те са самостоятелни. Аз виждам какво се случва с нашата партия ", сподели той.

Според Борисов, " в случай че Демократична България влязат в играта на Слави, ще се прекарат ".

" След нас, ще дойдат за вас. Това са тези хора. Да не кажете, че не съм ви предупреждавал. Нямам несбъднала се прогноза ", сподели Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР