Винаги сме имали добри съседски отношения и взаимно сътрудничество, и

...
Винаги сме имали добри съседски отношения и взаимно сътрудничество, и
Коментари Харесай

Министър Проданов пред румънския посланик: Да насърчаваме пътуванията в двете посоки

Винаги сме имали положителни съседски връзки и взаимно съдействие, и би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да насърчаваме туристическите пътувания сред двете страни. Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов по време на срещата си с Н. ПР. Бръндуша Предеску, дипломат на Румъния в София.

„ Не можем да си представим летния сезон без румънски туристи по Черноморието. Именно заради тази причина взаимоотношенията и връзките ни са толкоз значими и се надявам да ги продължим и отсега нататък, с цел да можем бързо и оперативно да решаваме зараждащите проблеми “, посочи министър Проданов.

Посланик Предеску поздрави министъра за постоянното държавно управление, което сега има България, като пожела на министър Проданов сполучлива работа и го осведоми, че политическият разговор сред двете страни е извънредно добър. „ Румънците не престават да избират България като първа дестинация заради високото качество на услугата, освен по Черноморието “, разясни посланикът. И добави, че в последните години румънските туристи стартират да посещават и зимните ни курорти за своите ваканции, както и спа туризма, който също е на доста положително равнище.

В подтекста на идния летен сезон бяха разисквани тематиките за директното прекосяване на рейсове през Румъния с украински, молдовски и полски туристи, искащи да почиват у нас, както и прекосяването на румънски туристи през България и заплащането на така наречен тол такси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР