Винаги сме харесвали добре направените психологически трилъри, които успяват да

...
Винаги сме харесвали добре направените психологически трилъри, които успяват да
Коментари Харесай

The Woman On The Window, Жената на прозореца и екранизацията на Джо Райт по романа с Ейми Адамс

Винаги сме харесвали добре направените психически трилъри, които съумяват да ни държат в напрежение до финалните надписи. The Woman On The Window се обрисува тъкмо подобен, а няколко обстоятелството сочат, че не би трябвало да има какво да ни разочарова.

Филмът е екранизация по дебютния разказ на Ей Джей Фин " Жената на прозореца " (изд. Сиела), който е бестселър в 36 страни. Режисурата на кино лентата е поверена на Джо Райт - загатваме единствено " Изкупление " и " Най-мрачният час " и стопираме. А в основната роля е Ейми Адамс, която имаме вяра, че може да изиграе всичко.

В The Woman On The Window тя е в ролята на Ана Фокс - жена, която живее изолирана в жилището си, тъй като страда от агорафобия. Единственото й развлечение е да следи протичащото се на улицата и в съседите в отсрещната кооперация.

Така става очевидец на нечовечен акт на принуждение в фамилията на Алистър (Гари Олдмън) и Джейн Ръсел, изиграна от Джулиан Мур и Дженифър Джейсън Лий. Именно във обстоятелството че не излиза наяве коя е същинската Джейн и коя е убитата, се завърта интригата във кино лентата.

Премиерата на The Woman On The Window е на 15 май 2020 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР