Винаги съм смятала, че Бойко Борисов е данайският дар на

...
Винаги съм смятала, че Бойко Борисов е данайският дар на
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: Всичко в Украйна някак започна от тежък блъф, който се материализира

" Винаги съм считала, че Бойко Борисов е данайският подарък на Симеон към нас - първо в Министерство на вътрешните работи, по-късно кмет, по-късно го направиха три мандата министър-председател. Винаги съм го считала за позор за нас. Като виждам мобилизацията на свитата към Борисов, си мисля, че нищо ново не ни се случва на нас. Това съм го гледала след 1989 година, след 1997 година. Непрекъснато го следим, имаме към този момент устойчивост . И ни става смешно ". 

Това разяснява пред БНР журналистът Копринка Червенкова. 

Според нея случилото се е предстоящо - " с какъвто и наръч от доказателства да се отиде тази прокуратурата ще реагира по същия метод, тъй като няма различен ход ". 

В предаването " Политически НЕкоректно " Червенкова разяснява и войната в Украйна: 

" Там е доста кахърна работата.  И от двете страни няма доста потребни ходове . Последните речи на Путин звучат вътрешно неприятно напрегнати. Явно се случва нещо -  както Русия се прави победител в тази война, в действителност е тежко победена . Всичко някак стартира от тежък блъф, който се материализира - ненадейно за всички. Изходът е неприятен ". 

По думите ѝ  България отразява войната " неуместно, едностранно, кухо, плоско ". 

За журналиста в обществото ни няма апетит за нови политически планове , " по-сериозното в тази ситуация е да се закрепи по някакъв метод тази смешна четворна коалиция ". 

Интервюто с Копринка Червенкова можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР