Винаги съм казвала, че в голямата любов трябва да намериш

...
Винаги съм казвала, че в голямата любов трябва да намериш
Коментари Харесай

Ново 20! Мария за Дзвера: Голямо сладурче е, наслаждавам му се от сърце!

„ Винаги съм казвала, че в огромната обич би трябвало да намериш най-хубавия си другар, и аз считам, че съм го разкрила. Това е индивидът, който се грижи за мен, който ме поддържа, който се грижи за детето ми, за нашия комфорт, за щастието ми. Изпълва ми деня и нощта. Много бих могла да кажа за него… Голямо сладурче е, любувам му се от сърце “, разгласи изпълнителката на „ Най-добрият “. Браншът още веднъж е сюрпризиран по-късно й пояснение в обич.

 

Припомняме, че преди този момент Мара Отварачката бе изтрила всички общи фотоси в него в профилите си в обществените мрежи. Мълвата носеше, че причина за раздялата им е внезапният срив във финансовото им благоденствие. Парите на Миро Дзвера намалели поради бизнес неволи и той не можел да поддържа стандарта, с който Мария била привикнала.

 

Двамата таман бяха закрепили връзките си след грандиозния скандал, който си спретнаха напролет на предходната година и се наложи полицията да се намеси поради сигнал за домашно принуждение, упражнено над Мария. Съвсем предстоящо се заприказва за бракоразвод, само че Мирослав и Мария, изненадващо се сдобриха.

 

След последните клюки (до момента) за раздялата им този февруари, двойката още веднъж показват мощна обич, а Миро неведнъж може да бъде видян в публиката на „ Капките “, в което жена му взе участие. Мария пък не стопира да го хвали по изявленията какъв съвършен мъж е той, по какъв начин я поддържа и е неразделно до нея.

 

Прави усещане, че Мара Отварачката не обръща внимание нито на разнообразните мнения за брака й, нито пък на тези за певческите й (не)умения. Факт е, че откогато взе участие в шоуто на Нова тв и споделя клипчета от подготовките, тя търпи много рецензии във връзка с гласовите й данни.

Хейтърите обаче по никакъв метод не могат да я обиден, още повече пък да пречупят упоритостта и вярата й в личните й благоприятни условия.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР