Винаги съм имала нетърпимост към политиканстването в съчетание с пиар

...
Винаги съм имала нетърпимост към политиканстването в съчетание с пиар
Коментари Харесай

Малина Едрева: Демократична България използват информационната платформа на София за личен пиар

„ Винаги съм имала непоносимост към политиканстването в комбиниране с пиар акции поради самите акции. Поредната проява на сходно политиканстване беше отправена от „ Демократична България “ във връзка напълно нов план за града ни – платформата „ Ти си София “. Това се показва в изявление на Малина Едрева, ръководител на Комисията по просвета и обучение към Столичния общински съвет.

Всеки бизнес или културен оператор ще може да показа себе си в града, и то гратис в платформата, показва Едрева.

„ Зад тази платформа стоят напъните и желанията на доста хора от разнообразни групи на нашето общество. В тези дни на рецесия и възобновяване след нея, тя е опция за бизнеса и културата, които са най-силно наранени от изключителната обстановка. Изтърпях, дружно с сътрудниците от останалите политически групи, които са и съвносители на отчета за старта на платформата, цялата реторика на Демократична България в познатия жанр: „ всичко и всички са неприятни, непрофесионалисти и харчат нашите пари, единствено ние разбираме и тук това е нещо, което не е.. ние знаем по какъв начин и сме най-хубавите “, ядосва се общинарката.

Върхът на политиканстването обаче бил, че след спор на сесия на СОС по тематиката, прочетола, че от Демократична България предложили да създадат плана по платформата без пари.

„ И одобрих. Потърсих ги незабавно и насочих покана за среща, с цел да обсъдим съответен проект за деяние по работа, която партията декларира, че ще свърши против 0 лв.. Отговор няма и до през днешния ден. Едно е да се тупаш в гърдите гръмко, че ще работиш гратис. Друго е да го направиш! Но почтено казано нямам предпочитание да мълча до момента в който някой симулира, че работи! И прочее, най-после благодаря Демократична България. От цялото им безсмислено говорене има нещо хубаво – платформата „ Ти си София “ няма да има потребност от реклама! Направиха я гратис! “, написа Едрева. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР