Винаги съм бил привърженик на вътрешнопартийното допитване до членовете на

...
Винаги съм бил привърженик на вътрешнопартийното допитване до членовете на
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Да питаме членовете си и за втори мандат на Радев-Йотова

" Винаги съм бил последовател на вътрешнопартийното допитване до членовете на Българска социалистическа партия по изключително значими въпроси. Такъв е и въпросът - с кого да управляваме. По време на акцията за ръководител на Българска социалистическа партия, имаше подобен въпрос, насочен към мен от Младежкото обединяване на София област. Още тогава (30 август) споделих, че в случай че спечелим изборите, ще би трябвало да създадем допитване до членовете с кого желаят да управляваме България. Тогава прецизирах, че с цел да си добър в обединенията, би трябвало да имаш две качества - да уважаваш колегата си, само че и да имаш темперамент да отстояваш своите правила " - това написа Кирил Добрев в страницата си във фейсбук.

По неговите думи, с цел да се доверят хората на Българска социалистическа партия, левицата би трябвало да даде гаранция пред обществото, че ще сформира устойчиво ръководство със постоянни политически сътрудници и то да бъде обезпечено от президента Румен Радев.

" Един вътрешнопартиен референдум с двата най-важни въпроса, би бил извънредно потребен и мобилизиращ за нашите членове и симпатизанти - въпросите с кого да управляваме и поддържаме ли за втори мандат президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Това би дало и убеденост на управлението на партията, че се движи в тази посока, която желаят редовите ѝ членове " - акцентира Кирил Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР