Винаги съм бил привърженик на психо-паталогичния анализ на руската и

...
Винаги съм бил привърженик на психо-паталогичния анализ на руската и
Коментари Харесай

Д-р Канов пред Едвин Сугарев: Пригожин винаги си е служил с шантаж, Путин излиза с дрехи, но от кръста надолу е гол

" Винаги съм бил последовател на психо-паталогичния разбор на съветската и на руската власт. Моят ключ е бил близостта на хората, които взеха властта през октомври 1917 година Това са дребни бандитчета " Това сподели психиатърът доктор Любомир Канов в шести епизод на подкаста на Едвин Сугарев „ 24 февруари “.

" Пригожин принадлежи към тези персонажи от плеядата на облици, които са лежали в пандиза единствено 9 години от 12 присъдени. Той постоянно си е служил с шантаж и хвалебствие. Путин го издига от ресторантьор до предводител на разбойническа войска, до наемник, който да прави специфичната интервенция на съветския президент, с цел да прави акциите му в Африка и Сирия. Путин е същият, само че единствено е минал през школите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

" Путин излиза от обстановката мощно отслабен, със сако и вратовръзка, само че без облекла от кръста надолу. В Америка споделят на сходни хора " без тестикули ". Криминалът е нерешителен, когато вижда, че е в слаба позиция. Беше изобличен митът за съветската войска. Оказа се в действителност, че надали войската е лоялна на Путин. Това, което се разобличи, че Путинова Русия е на глинени крайници ", сподели още Канов.

Чуйте целия диалог:

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР