Винаги има възможност за подобрение, дори и в областта на

...
Винаги има възможност за подобрение, дори и в областта на
Коментари Харесай

14 идеи за най-добрия секс в живота ви

Винаги има опция за усъвършенстване, даже и в региона на разгорещените игри в леглото. Прочетете тази публикация, с цел да научите по какъв начин можете да разнообразите своите още повече – предложенията постоянно са добре пристигнали.

1. СЕКСЪТ НЕ Е СЪСТЕЗАНИЕ
Отделете задоволително време и я проучвайте с целувки, използвайте езика и пръстите си до момента в който тя стартира да мърка като предостатъчно коте. Съсредоточете се върху ушите й, бедрата, долната част на корема, клитора... и създайте необикновено премеждие и за двама ви.

2. ДАЙТЕ Й ВРЕМЕ
Нагласете часовника си за утринни занимания в леглото най-малко 20 минути по-рано от нормално. Бързането няма да й донесе наслаждение.

3. БЪДЕТЕ ШУМНИ
И на двамата ще ви хареса повече, в случай че употребявате гласовете си по време на секс– шумно дишане, охкане, даже крясъци, или просто възклицания– всичко е по-добре от мълчанието.

4. НАСЛАДЕТЕ съдебна експертиза НА ПРОУЧВАНЕ НА ФАНТАЗИИТЕ СИ
Споделете еротичните си мечти и ги изпълнете. Ако не ви е прелестно да говорите за тях, отбележете ги върху бележки и играйте секс игра или й разкажете еротична история за лека нощ.

5. СПОРТУВАЙТЕ ЗАЕДНО
Не единствено в леглото, само че и във фитнес залата. Спортната активност ще усили равнищата на допамина в тялото й и затова ще ускори желанието й за секс, а и след изтощителна подготовка можете – задачите потни – да се срещнете под душа …

6. НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ВСЯКА ГОРЕЩА МАЦКА, КОЯТО МИНАВА ПОКРАЙ Върховен административен съд
Това ще накара дамата до вас да разбере, че сте прекомерно рационален, с цел да се заглеждате във всеки сутиен, което ще я накара да се усеща по-желана, в случай че знае, че имате очи единствено за нея … За което сигурно ще ви се отблагодари.

7. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕЗИКА – С ГЛАВАТА СИ!
Не бъдете отегчителен, когато се целувате; пъхването и изваждането на езика не е секси. Пробвайте разнообразни направления, напън и скорост; разучете устата й и използвайте въображението си!

8. ДАЙТЕ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ И ПРАВЕТЕ НА ЖЕНАТА ДО СЕБЕ СИ ПОНЕ Пожарна охрана ПЕТ КОМПЛИМЕНТА НА ДЕН.
Тя ще се почувства специфична, забавна, оценена, а и най-важното, ще ви усеща по-близък. Следователно това значи, че тя ще има по-голямо предпочитание за секс.

9. ВНИМАВАЙТЕ С ИЗБОРА НА АФТЪРШЕЙВ
Ароматът може да бъде привлекателен и трогателен, само че и доста неприветлив. Ако дамата ви не харесва аромата на афтършейва ви, изберете миризма, която тя харесва– това, че е покрай вас ще я накара да полудее.

10. ПОКАЖЕТЕ Й, ЧЕ ТЯ Е ВАША
Прегръщането на обществени места и държането на ръце работи като афродизиак за дамите. Ако тя усеща, че значи доста за вас, и че ви харесва тя да е близо да вас, и най-много, че умеете да демонстрирате обвързаност към нея в наличието на други хора, тя ще бъде още по-готова да ви се отдаде. Въпреки, че не го завяват гласно, дамите харесват мъже, които ги пазят.

11. ЧЕСТО ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА съдебна експертиза ОТПУСНАТ В ЛЕГЛОТО, ЗАЩОТО …
… не са уверени в тялото си– даже и вие да мислите, че то наподобява напълно обикновено. Ако затъмните стаята, това ще я успокои и тя ще може по-добре да се наслаждения на секса. Още по-идеална е светлината от свещи, тъй като прикрива всички нежелани детайлности посредством своята мекост.

12. СЪЗДАЙТЕ НАПРЕЖЕНИЕ
Вместо да скъсате облеклата й в бързината, съблазнявайте я дълготрайно. Бавно събличайте облеклата й една по една и й казвайте какво желаете да извършите на всяка част от голата й кожа.

13. НЕ съдебна експертиза СТРАХУВАЙТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРОМЕНИ
Експериментирайте в леглото с нови пози и техники. Освен че ще разкривате разнообразни сфери на наслаждение, вие ще разнообразявате връзката си, тъй като измененията носят вдъхновение и неспокойствие.

14. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДОМАКИНСКИ УРЕДИ
Разбира се тя ще се радва от всяка помощ в кухнята, само че тук става дума за секс. Използвайте домакинските уреди като играчки– забавлявайте се върху перящата пералня, която вибрира, което ще донесе задоволство и за двама ви.
Свързани вести Правете секс, изключително заран Испания призна за законно изплащането на дълг със секс Палавници, илачите за секс водят до диария
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР