Винаги е радващо и за зрителите, и за водещия Михаил

...
Винаги е радващо и за зрителите, и за водещия Михаил
Коментари Харесай

Младо момиче смая зрителите с фантастична игра в „Стани богат“

Винаги е радващо и за феновете, и за водещия Михаил Билалов, когато на стола на „ Стани богат “ седне компетентен участник. А още по-радващо е когато това е младеж!

Младата Надежда Макавеева игра фантастично и стигна до въпрос за 20 хиляди лв., само че откакто рискува и не позна, си потегли с 5 хиляди лв. от просветителното шоу.

„ Нейният живот музика, а когато не пее, работни в интернационална компания за клинични изследвания “. С тези думи Билалов показа чаровната Надежда, чиято фантазия е била да взе участие в „ Станни богат “.

Надежда освен сбъдна фантазията си, само че го и направи по страховит метод, като стигна чак до въпрос за 20 хиляди. Тя сподели богата обща просвета и вярно употребява наличните си жокери. Със сигурност е една от най-вепчатляващите участнички в сезона дотук.

Момичето явно произлиза от интелигентно семейство, тъй като в два от жокерите употребява помощта на майка си и татко си, като и двамата дадоха правилни отговори! 

При въпроса за 3000 лв. „ На кой ден в Италия имат вяра, че яхналата метла бабичка Бефана раздава дарове на послушните деца “ участничката се обади на майка си, която й оказа помощ с правилния отговор – на Богоявление.

Въпросът за 5000 лв. беше музикален – „ Кой град се загатва в именитата ария „ Let the sunshine in “ от мюзикъла „ Коса “. Тук момичето извика на помощ татко си, който беше неин компаньон и незабавно закова правилния отговор Манчестър.

Големият капан беше въпросът за сумата от 10 000 лв., защото беше от спортната област. Но и тук момичесто се оправи ослепително, като след потребление на жокера 50 на 50 позна, че Дания в никакъв случай не е била хазаин на Формула 1.

Смелата Надежда не знаеше въпроса за 20 000 лв., само че все пак реши да играе с аргумента, че е пристигнала да играе, а не да се отхвърля. ЗА страдание, тук не позна, че бавноходките са организмите, които оцеляват в открития космоос в опит от 2007 година

Така младото момиче си потегли с 5 хиляди лв.. Тязаяви, че със извоюваната сума ще отиде някъде с майка си и татко си, които й оказаха скъпа помощ.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР