винаги е имал специална връзка с проблемите и скандалите. Името

...
винаги е имал специална връзка с проблемите и скандалите. Името
Коментари Харесай

Как Тайсън удари журналист и след това умишлено вбеси цяла Бразилия?

постоянно е имал специфична връзка с проблемите и свадите. Името на " най-лошия човек на планетата " непрекъснато бе измежду заглавията на медиите по време на кариерата му и рядко това бе заради верните аргументи. С възрастта това не се промени изключително.
В доста от пътите Железния Майк отлично е знаел какво прави, само че това като че ли важи най-много за един съответен случай от 2005 година. Тогава той вбеси цяла Бразилия. Той към този момент си бе навлякъл проблеми, откакто атакува журналистически екип и буна човек с камера, като счупи оборудването му.

Това се случи при визитата му в Сао Пауло. Смята се, че случаят се е осъществил единствено пет месеца, откакто Тайсън спря с бокса през 2005 година. Заради тази си демонстрация бе свикан в съда, с цел да даде показания. Неговата поява обаче бе много показателна.
Тайсън наля масло в огъня и се появи с фланелка на националния тим на Аржентина - огромният зложелател на Бразилия. Тя даже бе персонално подписана от легендата на " гаучосите " Диего Марадона. Майк я е получил като подарък при свое телевизионно присъединяване по-рано през 2005 година, когато се срещнал с именития някогашен футболист на Наполи и Барселона.
Няма публична информация какво тъкмо се е случило с делото след това, само че сигурно мнозина в Бразилия помнят и в никакъв случай няма да не помнят постъпката на Тайсън, който си ги е спечелил като врагове. Можете да видите фотография от появяването му с фланелката на Аржентина по-долу в материала.
Какво пък е ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР