Виляреал се наложи с 3:1 над Селта Виго в среща

...
Виляреал се наложи с 3:1 над Селта Виго в среща
Коментари Харесай

Виляреал не се затрудни със Селта и запази петото място

Виляреал се наложи с 3:1 над Селта Виго в среща от 32-ия кръг на Ла Лига и даде да се разбере, че няма да се откаже от гонене на място в Шампионската лига от идващия сезон.

Жълтата подводница е на 5-о място с 53 точки, на 5 след 4-ия Реал Сосиедад. Селта (Виго) остава 13-и с 39.

И до момента в който футболистите на Селта излязоха много инертни на терена, то тези на Виляреал бяха пределно стимулирани. Особено ганайският им нападател Никълъс Джаксън, който безусловно реши мача с два гола в границите на 12 минути. В 26-ата минута домакините получиха и дузпа поради срутване на Йереми Пино, само че опитният Дани Парехо пропусна да я вкара. И това даде криле на гостите, които върнаха едно попадение посредством датчанина Странд Ларсен в 29-ата минута.

И въпреки на пръв взор мачът да влезе в равностойно русло, то играчите на Кике Сетиен нападнаха по-опасно, когато се втурваха в предни позиции. И при една такава контраофанзива резервата Рамон Тератс вкара за 3:1 след пробив от дясно на Йереми Пино и подаване през двама бранители. Тератс укроти топката на коляно и от въздуха я прати зад вратаря Иван Вияр.

FT 3-1

2️⃣early goals from ɴɪᴄᴏ ᴊᴀᴄᴋꜱᴏɴ and 1️⃣from ʀᴀᴍᴏɴ ᴛᴇʀʀᴀᴛꜱ give Villarreal the 3️⃣points
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР