Виляреал и Макаби Хайфа не успяха да се победят и

...
Виляреал и Макаби Хайфа не успяха да се победят и
Коментари Харесай

Виляреал не успя да пробие Макаби Хайфа, но намери място в елиминациите на ЛЕ

Виляреал и Макаби Хайфа не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 0:0 в отсрочен мач от третия кръг в група „ F “ на шампионата Лига Европа.

Двубоят на „ Естадио де ла Серамика “ стартира с напън от страна на домакините. В 12-ата минута Санти Комесаня се извиси над всички в наказателното поле на Макаби, с цел да стреля с глава, само че не откри задачата.

Бен Беретон Диас прати топката в мрежата на израелския отбор в 20-ата минута, само че попадението не бе зачетено след обзор на обстановката с ВАР поради засада.

В началото на второто полувреме Виляреал продължи с натиска си. В 51-ата минута Ману Тригерос проби в наказателното поле на Макаби Хайфа и се свлече, искайки дузпа, само че претенциите му не бяха почетени от основния съдия.

Най-опасното състояние за гостите в мача пристигна в 71-ата минута, когато Маор Кандил хвана неподготвена защитата на Виляреал с остро центриране, което обаче нямаше кой да засече в опразнената вратата на испанския отбор.

След извоюваната точка „ жълтата подводница “ събра актив от 10 точки, заемайки второ място в групата, като си обезпечи място в елиминациите на Лига Европа. Последният дуел с Рен ще дефинира кой ще продължи непосредствено към осминафиналите, защото френският отбор е първи с 12 пункта. Макаби Хайфа остава финален с 2 точки и резервира възможностите си за третото място при триумф над Панатинайкос в последния рунд

Full-time.

It ends all square at La Cerámica.
— Villarreal CF English (@VillarrealCFen)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР