Вили Лилков е политическа фигура и човек, който винаги е

...
Вили Лилков е политическа фигура и човек, който винаги е
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Лилков е доказан демократ, привържениците на СДС дълги години са принудени да избират кое е по-малкото зло

" Вили Лилков е политическа фигура и човек, който постоянно е бил изявен антикомунист, потвърден демократ, с позиции във времето. Има едно извънредно положително познаване на града и освен като проблеми и тяхното решение, а той познава и историята на града. Привържениците на Съюз на демократичните сили дълги години са принудени да избират кое е по-малкото зло. Има единствено една дясна кандидатура към този момент на човек с ясна визия и с консервативни визии. Васил Терзиев се оказа, че е бил аварийна кандидатура на Българска социалистическа партия за кмет на София ". Това съобщи Иван Сотиров пред Нова ТВ във връзка кандидатурата на Вили Лилков за кмет на София.

Faktor.bg напомня, че Калоян Паргов, който през 2019 година беше ръководител на столичната организация на социалистите, призна, че фактически Терзиев " столетницата " се е колебала сред Мая Манолова и Васил Терзиев за кандидат-кмет на София. Кандидатурата му била обсъждана в стеснен кръг, само че в последна сметка социалистите заложили на Манолова, с цел да не бие на очи че издигат милионер.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР