Виктория сподели първата от общо пет песни, които ще бъдат

...
Виктория сподели първата от общо пет песни, които ще бъдат
Коментари Харесай

Виктория представи “Imaginary Friend” – един от претендентите за песен на България на Евровизия 2021

Виктория показа първата от общо пет песни, които ще бъдат включени в албума ѝ " a little dramatic ". Това е " - една от шестте евентуалните композиции, които имат шанса да показват България на Евровизия 2021.
Лирик видеото на " Imaginary Friend ":



" Imaginary Friend " е основана по време на музикална сесия в България. Авторският екип включва Виктория и шведските композитори и музикални продуценти Корнелия Виболс, Ирма Вадштрьом и Оливър Бьорквал. Песента споделя история за мощните усеща на несподелена обич, с които всеки се среща най-малко веднъж в живота си.

Виктория споделя повече за " Imaginary Friend ": " Всеки от нас се е сблъсквал с нещо сходно в живота си - несподелена обич. Най-важното е да се събереш и да продължиш напред. Всеки заслужава да бъде благополучен и обичан. Вярвам, че любовта от хората към нас ни дава една спомагателна мощ, която може да ни разреши да реализираме всичко, за което мечтаем. Затова взех решение и това да бъде първата ария в албума ми. Смятам, че " Imaginary Friend " е съвършеното начало и встъпление в света на " a little dramatic ". "

На 15-и февруари в 20:00 часа ще бъде показана идната ария от албума на Виктория. " Dive Into Unknown " ще бъде оповестена в, както и на формалния информативен портал за българското присъединяване.
Веднага след последната премиера от албума на Виктория " a little dramatic " ще започва и особено основана. Там музикалните почитатели от целия свят ще получат опция да споделят мнението си за всяка една от песните, които могат да показват България на Евровизия 2021. Това са " Imaginary Friend ", " Dive Into Unknown ", " Phantom Pain ", " The Funeral Song ", " Growing Up Is Getting Old " и " Ugly Cry ", която беше оповестена през месец ноември 2020 година. Всяко изпратено мнение ще доближи непосредствено до Виктория и ще помогне на нея и екипа ѝ да изберат най-хубавата ария, която да показа България на Евровизия 2021.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа. Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. Генерален спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е финтех компанията

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР