Виктория Капитонова удари 28 г., което стана повод да се

...
Виктория Капитонова удари 28 г., което стана повод да се
Коментари Харесай

Човешко падение! Виктория от „Ергенът” струва колкото малка торта и посредствена чанта, дава тялото си под наем на промоция


Виктория Капитонова удари 28 година, което стана мотив да се резбере, че въобще не е тази, за която се представяше в „ Ергенът ”. Тя се изкарваше, че всички я харесват и какъв брой приятелки имала. Оказва се, че към този момент никой не я харесва и няма по никакъв начин доста близки.

Вики Ролекса , както нашумя тя в „ Ергенът ”, е чествала извънредно нищожно рождения си ден. Това стана ясно от самата нея.

Рускинята, която феновете дефинираха като най-злобната участничка в „ Ергенът ”, е похапнала торта единствено с три девойки. Тя не можела да си разреши нещо по-пищно, тъй като мъжът до нея не бил като предните и я унижавал с непрекъснати отводи да й даде пари. Унижението за Вики става цялостно от това, че тортата е била дребна.

Вечерта тя се почерпила с гаджето си в ресторант. Мъжът до нея й подарил чанта, само че тя не била от най-скъпарските, което отново си е оскърбление за алчна жена като Виктория .

Меркантилната Капитонова продължава да се свлича след присъединяване си в „ Ергенът ”. Тя работи като инфлуенсър и откакто се разбра каква завист и злоба таи в себе си, приходите й внезапно паднаха. Затова си потърси мъж, който да я устоя.

Настоящият й ухажор обаче я сложи на място. Към момента той се отнася към нея като към евтина движимост. Има доста пари, само че преднамерено не й купува доста скъпи неща.

Всъщност Виктория заслужава тъкмо такова отношение, тъй като има голямо разминаване сред самочувствието й и действителността. Видя се ясно в ефир, че е едно криво-ляво момиче, което няма грам обща просвета. На всичкото от горната страна е и с пошло държание, нападателна е, да се чуди човек по какъв начин си намира мъже.

Визията на рускинята също не е кой знае какво, тъй като е плоска като дъска в гърдите, а в лице наподобява на бобър. За секс няма да я върнат, само че да се харчат огромни суми по нея наподобява неуместно.

Всичко това води до логически процес на нещата. Приятелките й към този момент се броят на едната ръка, а мъжете към този момент харчат доста по-малко пари за нея. Вики обаче е без специалност и би трябвало да търпи униженията в живота си, в случай че не желае да свърши като сервитьорка, въпреки че и за такава не става, тъй като за там се изисква експедитивност и умелост, каквито Вики не има.

Източник: Уикенд

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР