Виктория Капитонова победи в „Ергенът“, след като три месеца се

...
Виктория Капитонова победи в „Ергенът“, след като три месеца се
Коментари Харесай

Циркът свърши! Виктория спечели „Ергенът“, а Виктор повече не я видя след финала

Виктория Капитонова победи в „Ергенът“, откакто три месеца се тиражираше, че тя ще е победител!
Продуцентите на „Ергенът“ би трябвало съществено да помислят за втория сезон какво ще вършат, тъй като първият беше напълно провален от приключване на информация. Цели три месеца феновете гледаха нещо, което знаеха по какъв начин ще свърши.



След като от един месец се знаеше за случката с излятото пиво на Виктория върху Александра, в този момент и победителката излезе тази, която се спрягаше през цялото време, а точно Виктория Капитонова.

Рускинята получи последната роза от Виктор, само че той загатна още по време на предаването, че сред тях няма нищо да излезе, тъй като не й даде годежния пръстен, който беше подготвил

На второ място приключи Дениз Хайрула. Туркинята беше брутално унизена от Виктор, който й съобщи право в лицето, че я желае единствено за другар.

В последна сметка това е пирова победа за Виктория, защото след предаването тя нито един път не се е видяла с Виктор. Даже не са си тръгнали дружно от Турция.

Причината е, че в продължение на 3 месеца се разиграваше спектакъл, приключил по безразсъден метод. Самият Виктор изглеждаше като наузистил стиховорения по време на финалните си диалози с Дениз и Виктория.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР