Виктория Капитонова намери оправдание и за още нещо! Готова е

...
Виктория Капитонова намери оправдание и за още нещо! Готова е
Коментари Харесай

Виктория за „българска злобарка“: Александра каза, че българският е по-красив от руския и не издържах!

Виктория Капитонова откри опрощение и за още нещо! Готова е на всичко да си върне всичко изгубено!
Руската хала Виктория Капитонова изпадна в извинителен режим, откакто атакува с пиво Александра Гърдева в „Ергенът“ и всички фенове го видяха в епизода от последния петък. Вики се пробва да оправдае всичко, което сътвори, защото изпадна в недружелюбност по всеки вероятен вид.



По време на абсурда с Алекс рускинята й сподели „българска злобарка“, което накара мнозина да я намразят. Виктория обаче изясни в чат със фен на предаването за какво е споделила това.

Инфлуенсърката разкри, че е споделила това на Алекс поради думите на психоложката, че българският език е по-красив от съветския. Това я е вбесило и по тази причина я е обидила.

Вики се пробва по всякакъв начин да получи прошката на хората, тъй като те я сринаха в последните дни. След десетки докладвания профилът й в Инстаграм изчезна. Освен това смъкнаха всички реклами с нейно присъединяване, тъй като вреди на имиджа на рекламираните артикули.

Рускинята живее в интернет и точно от там печели пари. Без своите почитатели тя е нищо и по тази причина е доста значимо за нея да се показа в по-добра светлина и да убеди хората, че не е толкоз неприятен човек, за какъвто мнозина я смятат.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР