Виктория Бекъм вероятно ще се присъедини към бившите си колежки

...
Виктория Бекъм вероятно ще се присъедини към бившите си колежки
Коментари Харесай

Виктория Бекъм ще излезе на една сцена с бившите си колежки от Спайс гърлс“

Виктория Бекъм евентуално ще се причисли към някогашните си колежки от „ Спайс гърлс “ по време на концертите на групата на стадион „ Уембли “ в Лондон, оповестява „ Контакт мюзик “.

 © БГНЕС
Бившата певица и сегашен фешън дизайнер към този момент отхвърли опцията да пее дружно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел по време на дълго чаканото им турне. Въпреки това, Виктория се е съгласила да застане на една сцена с девойките по време на един от концертите им в английската столица през юни.

Източник, непосредствен до госпожа Бекъм съобщи, че по всяка възможност това ще се случи по време на втория концерт на Уембли на 14 юни. Не е ясно обаче каква роля тъкмо ще извършва Виктория.

Новината за появяването на Виктория Бекъм пристигна малко откакто колежката й – Ема Бънтън съобщи, че тя в никакъв случай не е очаквала Пош спайс да се включи в турнето. Певицата ясно съобщи, че след общата им поява по време на церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 година, Виктория била безапелационна, че желае да продължи напред и да се разграничи от времето, прекарано с групата.
 "Спайс гърлс " възнамеряват английско турне, без присъединяване на Виктория Бекъм
Популярната дамска група "Спайс гърлс " най-вероятно ще подхващат следващата година английско турне, без присъединяване на Виктория Бекъм, оповестява Контактмюзик.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР