Виктория Азаренка вече е част от полуфиналите на надпреварата в

...
Виктория Азаренка вече е част от полуфиналите на надпреварата в
Коментари Харесай

Азаренка щастлива от представянето си

Виктория Азаренка към този момент е част от полуфиналите на конкуренцията в Маями. Не бяха доста тези, които  слагаха в сметките някогашната номер 1, само че Вика за следващ път сподели, че към момента е жадна за триумфи и има капацитета да взе участие в огромни мачове.

Представителката на Беларус е 3-кратна шампионка в Маями, а след успеха си против Юлия Путинцева, опитната състезателка не скри задоволството си от обстоятелството, че доближава до крайните етапи на  конкуренцията.

„ Чудесно е, че съм измежду най-хубавите 4 в шампионата и към момента мога да реализирам сходни триумфи. Зная доста добре, че предвид на възрастта ми, много хора считат, че времето ми е отминало и не мога да се боря против огромните. С представянето си тук обаче, мисля, че ясно демонстрирам на моите критици жаждата ми за триумфи и победи. Печелила съм 3 пъти този шампионат и присъединяване ми на полуфиналите не е нещо ново, само че съм извънредно щастлива, че имам опцията да бъда на толкоз огромна сцена и да не преставам да давам най-хубавото от себе си. Постигнах всичко в тениса, бях на върха, завоювах трофеи от огромния шлем, само че истината е, че към момента обичам този спорт, усещам се стимулирана и подготвена за нови провокации. Чудесно е, че и моят наследник става очевидец на  успехите ми сега и несъмнено считам, че се намирам на доста положително място и ходя по един добър път “, сподели Азаренка

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР