Виктория Азаренка късно снощи в часовете около полунощ излезе за

...
Виктория Азаренка късно снощи в часовете около полунощ излезе за
Коментари Харесай

Сериозни изненади при дамите: Двукратна шампионка и световната номер три са аут

Виктория Азаренка късно нощес в часовете към среднощ излезе за дуела си от конкуренцията в Индиън Уелс, където е двукратна шампионка и финалистка от предходната година. Съперничката ѝ за място на осминафиналите бе Елена Рибакина, която е надалеч от мечтаното начало на сезона. Казахстанската състезателка контролираше събитията през целия мач, показва невероятна успеваемост на първи сервис и справедливо се поздрави с триумфа след 6:3 6:4. В идната фаза за международната номер 20 следва конфликт против Виктория Голубич.

Трудностите за двукратната шампионка от конкуренцията в Калифорния започнаха още в самото начало, когато ѝ се наложи да отразява брейкболи, само че за нейна наслада се оправи безупречно. Рибакина от своя страна поддържаше доста високо равнище на лично подаване и само изчакваше опция да натисне в търсене на пробив, както се и случи в осмия гейм, с цел да може минути по-късно да запише откриващия сет на сметката си.

Във втората част съотношението на силите се резервира, казахската представителка продължи да търси брейк, с който да се приближи оптимално до успеха. Всичката сила, която Рибакина хвърли, беше възнаградена с пробив в седмия гейм, който се оказа и съдбоносен за изхода на мача.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР