Виктор Стоянов започва нова работа, и то в телевизията! Най-обсъжданият ерген

...
Виктор Стоянов започва нова работа, и то в телевизията!
Най-обсъжданият ерген
Коментари Харесай

Позор! Ергенът Виктор става тв водещ без грам опит и образование

Виктор Стоянов стартира нова работа, и то в малкия екран!
Най-обсъжданият ерген в страната Виктор Стоянов стартира да пробива от ден на ден в телевизионната сфера. След като стана основният воин в предаването „Ергенът“, в този момент ще започва и нова работа.



Мускулестият софиянец ще бъде пробутан като тв водещ в bTV. Очаква се да получи място в „Преди обед“, където да оглави графа, обвързвана със здравословното хранене и спорта.

Медията желае да притегли Виктор, защото той се радва на висок рейтинг сега и очакванията са, че ще повиши още повече гледаемостта на БТВ.

В днешно време обаче всичко е пари. Вместо да бъде нает някой същински публицист, който е приключил „Журналистика“ или „Българска филология“, място на екран получава състезател с тапия от НСА.

Виктор няма грам опит в тази сфера. Досега той е работил единствено като професионален гребец и фитнес инструктор. Все специалности, в които не се постанова да си напрягаш изключително доста мозъка.

Това е вторият участник от „Ергенът“, който си намира работа в малкия екран след предаването. Габриела Петрова също разкри, че има оферти от две телевизия, че и от едно радио.

При състояние че има доста огромна безработица в България, да назначаваш в медиите хора единствено тъй като са известни наподобява срамен акт.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР