Виктор Стоянов от Ергенът подари последната роза на рускинята Виктория

...
Виктор Стоянов от Ергенът подари последната роза на рускинята Виктория
Коментари Харесай

Ергенът приключи, Виктор подари последната роза на Виктория Капитонова

Виктор Стоянов от " Ергенът " подари последната роза на рускинята Виктория Капитонова. В края на предаването той се изясни в обич на инфлуенсърката, като ѝ сподели, че тя е момичето, към което е изпитал най-силни усеща през целия интервал на предаването. За него Виктория била красива като картина - роза, само че с бодли, съобщи flagman.bg.

В последния епизод Виктор трябваше да запознае двете останали претендентки за сърцето му с майка му, брат му и най-хубавия му другар.

При запознанството с майка му Виктория си поговори с нея на четири очи. Тя ѝ описа, че откакто са се разделили с татко му, той си е намерил втора жена, която също била от съветски генезис.

Специалният ден продължи с сантиментална разходка с коне и се любуваха на залеза. Вечерта продължи с вечеря на свещи, на която двамата имаха опция да се опознаят повече. После Виктор я предложения вкъщи, с цел да ѝ покаже специфична изненада. На спонтанен екран в къщата му двамата гледаха филм, само че не кой да е, а събрани мемоари от миналите 2 месеца от срещите сред тях.

" Той избра най-хубавото за себе си. Това положително съм аз ", сподели горделиво Виктория.

„ Изпитвам облекчение, че най-сетне мога да споделя какво в действителност изпитвам към теб. Тези усеща хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат от седмици. Ти прекрачи прага на това премеждие последна, само че ме развълнува в мига, в който те видях. Обичам всички недостатъци на характера ти. Бъдещата майка на децата ми и моя жена, би трябвало да е тъкмо такава. Ти си безстрашна и това ме кара да те почитам още повече. Ти си момичето, към което изпитах най-силни усеща. Искам да те опозная и в действителността, по тази причина, в символ на почитание и самопризнание, ти правя подарък последната роза ", сподели най-после Виктор.

За наслада на доста почитатели на предаването Виктор и Виктория не са дружно след финала на шоуто. Двамата били осъзнали, че не са един за различен.

През последните дни се появиха фрагменти в мрежата, на които Виктор и Александра пият кафе. Дали сред тях още веднъж ще пламнат искри, макар неприятната обстановка, която стана причина Алекс да напусне предаването, следва да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР