Виктор Стоянов няма връзка с Алекс Гърдева – двамата окончателно

...
Виктор Стоянов няма връзка с Алекс Гърдева – двамата окончателно
Коментари Харесай

Разкриха коя е истинската жена до Ергена Виктор

Виктор Стоянов няма връзка с Алекс Гърдева – двамата дефинитивно са прекъснали връзките си и към този момент даже не се следват в обществените мрежи. Истинската жена до Ергена се споделя Мария Тарашманова и двамата са дружно от близо година.

Тарашманова е травъл влогър и се среща с Виктор още преди риалити звездата да влезе в „ Ергенът “. Помежду им незабавно пламва искра, само че Стоянов към този момент е подписал контракт с шоуто и отпътува за Турция. След финала на предаването двамата с Мария още веднъж се събират и са дружно до през днешния ден.

Именно с нея преди няколко месеца Стоянов бе в Нидерландия. Тъй като тя е фен на пътешествията, двамата непрекъснато обикалят разнообразни дестинации. Имат и общи фотоси от водопадите, на които се смяташе, че Виктор е с Алекс Гърдева.

Тарашманова е на 25 години и се изявява като инфлуенсър, написа „ Уикенд “. Тя показала схващане за обстановката с Виктор и обстоятелството, че до неотдавна трябваше да го играе по отношение на Александра за пред медиите. Тези пиар игри обаче към този момент са в предишното и нито Алекс, нито Виктор се пробват да убедят някого, че са във връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР