Виктор Климов, командир на въздушния команден пункт Ил-22М, който беше

...
Виктор Климов, командир на въздушния команден пункт Ил-22М, който беше
Коментари Харесай

Командирът на поразения над Азовско море руски Ил-22М е ликвидиран още във въздуха

Виктор Климов, пълководец на въздушния команден пункт Ил-22М, който беше свален от украинските военни на 14 януари, е бил погубен още във въздуха. Това оповестява Telegramканалът " Кримски вятър ".
 
Вечерта на 14 януари съветските и украинските Telegram канали оповестиха за свалянето на съветски разследващ аероплан А-50 и провалянето на вражеския въздушен команден пункт Ил-22М. Сутринта на 15 януари тази информация беше доказана от командира на Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна Микола Олешчук, както и от източници на " Украинска истина " в държавното управление.
 
 Потвърждение за ликвидацията на Виктор Климов Потвърждение за ликвидацията на Виктор Климов Източник: Telegram
Сутринта на 15 януари главнокомандващият на Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни удостовери, че Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна са свалили два значими съветски самолета - аероплан за радиолокационно разкриване на далечни дистанции и въздушен команден пункт за ръководство.
 
Според Военновъздушни сили въздушният команден пункт Ил-22 на съветските окупатори е оживял и се  еприземил след поразяването, само че не може да бъде възобновен.
 
 Военнопрестъпникът Виктор Климов е премахнат още във въздуха Военнопрестъпникът Виктор Климов е премахнат още във въздуха Източник: Telegram
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР