Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбук„Схемата“ с автомагистрала Хемус става

...
Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбук„Схемата“ с автомагистрала Хемус става
Коментари Харесай

„Схемата“ с автомагистрала „Хемус“ става все по-неразбираема


 Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук

„Схемата“ с автомагистрала Хемус става все по-неразбираема.

Единственият обвинен от през днешния ден /вчера – бел. ред./ към този момент е просто под домакински арест. Според него информацията, която е предал на служители на реда и прокурори, два часа по-късно е била в интернет.

Касае се хем за спекулация по строителството на остатъка от автомагистрала „Хемус“, на приблизителна стойност 2 милиарда лв., хем за закононарушение единствено по лот 5, който е на стойност 197 милиона лв., хем за присвоени тъкмо 53 060 863 лв., хем за закононарушение, оразмерено като „53 пъти суми сред 200 000 лева и 1 млн. лева кеш“.
Тъй като има известна разлика в числата, не преставам да не разбирам дали един-единствен човек е отговорен за това гигантско закононарушение, дали самичък си е предавал и получавал чувалите с която и да е от посочените суми.

Най-удивителното е, че при първичното следствие единственият участник в тази гигантска скица по пране на пари, е направил всичко това само и единствено срещу… 50 лв. отплата на някой и различен другар при градежа на автомагистрала „Хемус“.

Село Кошарево е известно в предишното с сходни свидетелства, както и с тяхната правна годност, което не пречи една от многото политически дъвки на миналогодишния маратон с избори да бъде надувана още и още. Надувана от тези, които сполучливо излъгаха хората, че страната е фалирана от мафията, че пари няма, че има потребност от промени, че смяната се случва, че всичко е поновому.

Докле вярвате, ще ви лъжат, уважаеми.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР