викнахме, че когато Yoana има нов сингъл, то той зазвучава

...
викнахме, че когато Yoana има нов сингъл, то той зазвучава
Коментари Харесай

Yoana - по-красива от всякога в нов хитов проект, озаглавен "Нямат любов"

викнахме, че когато Yoana има нов сингъл, то той зазвучава на всички места. След “” и “”, в този момент е ред на “”. Това е третият музикален план на изпълнителката и напълно наподобява на нея – запаметяващ се, динамичен, танцувален, с положителен vibe. Огромната войска от почитатели на Yoana в обществените мрежи, нарекли себе си #Yowners, също нетърпеливо чакаше появяването на песента и видеото към нея, в което любимката им изгрява по-красива от всеки път.

Скок с парашут, ураган, храброст са все облици, които взимаме и от текста на “Нямат любов”, и от визуализациите към песента. Екстремните спортове постоянно са били значими за Yoana, само че в новия си план тя съумява да ги съчетае и с другата си пристрастеност – стайлинга. За фотосите на видеоклипа изпълнителката сама сортира всичките си визии, като комбинира ексцентрични цветове и подчертаващи формите костюми с красиви бижута и гальовен грим. Част от типа ѝ стават и 30-метрови плитки, особено направени за фотосите на видеото.

"Тази ария не е за лятото, нито за зимата… Тя е просто за моментите, в които обичате толкоз мощно, че съвсем никой не може да ви разбере ", споделя Yoana.

Парчето “Нямат любов” е дело на дребен, само че доста надарен интернационален екип, част от който са DARA, Елеонора от 4Magic, шведският хитмейкър Fabian Thorsson и Tooji Keshtkar, показал родната си Норвегия на състезанието Евровизия през 2012. Песента е основана още в първия ден на интернационалния креативен лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp.

"Написахме това парче с доста въодушевление и положителна сила за по-малко от ден. Щастлива съм, че съм част от авторския екип зад новия сингъл на Yoana, защото доста я одобрявам, поддържаме се взаимно и имаме вяра, че споделената женска мощ води света напред ", споделя DARA.

Автори на текста към “Нямат любов” са Венцислав Чанов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’ и Станислава Армутлиева. Видеоклипът е сниман със съдействието на Cola-Cola.

Официалната премиера на “Нямат любов” е през днешния ден, 04.09, в 10.00 ч., в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс “ и в музикалните малките екрани. Сингълът е разполагаем за стрийминг във всички цифрови платформи –,,, и др.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР