Вики обичаше да прави добри неща и както каза Свилен,

...
Вики обичаше да прави добри неща и както каза Свилен,
Коментари Харесай

България Си Взе Последно Сбогом С Виктория Маринова. Снимки И Видео

" Вики обичаше да прави положителни неща и както сподели Свилен, ние ще продължим да вършим това вместо нея. В памет на Вики желая да прикани всички да мислят преди всичко не за себе си, а за нацията като цяло и за нашите деца, какво ще оставим след нас ", съобщи пред Българска национална телевизия Росен Даскалов.

Поклонението стартира в 10.30 часа, като белият затворен ковчег бе импортиран в църквата под камбанния звън, а до него застанаха майката, бащата и бабата на Виктория, както и някогашният й брачен партньор Свилен Максимов и татко му.

Десетки български и задгранични медии отразяват поклонението.

Сред първите влезнали в църквата бе и кметът на Русе Пламен Стоилов.

" В Русе, където няма престъпна престъпност, по-късно ликвидиране стана прочут с едно неприятно име. Затова е значима предварителната защита още от доста дребна възраст. Не може да се възпитават такива изроди. Затова ще настояваме за оптималната присъда. Тези, които си разрешават даже и да помислят за такова нещо, би трябвало да бъдат смазани от закона. Това е, което може да даде гаранция на хората ", сподели кметът.

Той благодари на полицията, че се е справила за доста къс период и е разкрила за 4 дни това тежко и комплицирано убийства. Благодари и на хората, които са съдействали за това.

Виктория Маринова ще бъде заровена в гробищния парк на кв. " Чародейка " в Русе.

NO COMMENT | People attend the funeral service of killed Bulgarian journalist Viktoria Marinova in Holy Trinity Cathedral in Ruse, Bulgariahttps://t.co/nxEMasvgng pic.twitter.com/uxRynviU4o
— euronews (@euronews) 12 октомври 2018 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР