"ВиК" ООД Търговище въвежда редица ограничителни мерки за намаляване на

...
"ВиК" ООД Търговище въвежда редица ограничителни мерки за намаляване на
Коментари Харесай

Инкасаторите на ВиК Търговище няма да отчитат водомерите по домовете на абонатите

"ВиК " ООД Търговище вкарва редица ограничаващи ограничения за понижаване на риска от разпространяване на COVID-19 на територията на област Търговище. Със заповед на шефа на сдружението краткотрайно се трансформира част от активността, обвързвана главно с работата с жители, оповестиха от водоснабдителното сдружение.

За да се подсигурява сигурността на чиновниците, както и тази на клиентите, до второ разпореждане се прекратява обходът на инкасатори по домовете за образно отчитане на водомерите в режим на етажна благосъстоятелност. Потребеното количество вода ще се дефинира по реда на чл.35, ал.2 от Наредба 4 - на база приблизително месечна консумация от предишен интервал.

От на следващия ден ще бъдат затворени всички центрове за обслужване на клиенти на "Топлофикация София "

Потребителите на услугата, предоставяна от сдружението, ще би трябвало да подават данните от водомерите си по авансово одобрения график и дата на доклада от инкасаторите.

Гражданите сами могат да подават информация за потребената от тях вода по няколко метода - по телефона, посредством уеб страницата на сдружението, посредством Viber и други мобилни приложения, както и посредством SMS.

Също до второ разпореждане се прекратява и приемът на жители в постройките на сдружението. Няма да се реализира и приемният ден на шефа на "ВиК " ООД Търговище.

Ограничителните ограничения, въведени със заповед на шефа, ще са в действие до отпадане на заплахата от разпространяването на ковид на национално равнище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР