ВиК авария предизвика недоволството на жител от пловдивския квартал Мараша“.

...
ВиК авария предизвика недоволството на жител от пловдивския квартал Мараша“.
Коментари Харесай

Авария предизвика спор между пловдивчанин и служител на ВиК, няколко улици са без вода

ВиК повреда провокира недоволството на гражданин от пловдивския квартал „ Мараша “. Той е несъгласен водоподаването в региона да бъде спирано през нощта и изиска незабавна работа в дребните часове на денонощието.
Прочетете още
Служител на ВиК-Пловдив е посетил късно нощес мястото на повредата - ул. " Генерал Данаил Николаев " и ул. " Георги Измирлиев “. След определяне на мощен теч е било подхванато прекъсване на водата за тези две улици. Наредено е на екипи да работят по премахване на повредата в днешния ден.

Този метод обаче не се харесал на пловдивчанина. От клип, възложен до медията ни, излиза наяве, че двамата изпадат в спор. Гражданинът му декларира, че желае откакто се заплащат пари, да има дежурни екипи, които да работят непрекъснато.

От ВиК-Пловдив коментирана пред TrafficNews , че повредата към този момент се отработва от техните екипи. В случай, че няма непредвидени обстановки, се чака тя да е отстранена към обяд.

„ При магистрални повреди в фактически се работи и нощно време. Това обаче не е огромна повреда, не допуска огромна изолираност. За страдание, сдружението не разполага с толкоз екипи “, съобщи представителят Антон Гълъбов.

В града има още една повреда, по чието премахване работят екипи на сдружението. Тя е на ул. " Горно Броди " №26 и се чака да бъде отстранена в границите на работния ден. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР