Вижте последните данни за разпространението на коронавируса в България:Последните новини

...
Вижте последните данни за разпространението на коронавируса в България:Последните новини
Коментари Харесай

ОБЗОР: Мирно шествие и бдение в Пловдив в памет на жертвите от Буча, напрежението между ИТН и ПП продължава

Вижте последните данни за разпространяването на ковид в България:

Последните вести от войната в Украйна:

Шестима остават в болница след тежката злополука край Резово, при която починаха двама чужденци.

Продължават нападките и за Плана за възобновяване.

" В последно време истината девалвира. И за истина се показват същински неистини. Темата за по този начин наречената правосъдна промяна, за която чувам от 1995 година, след като работя, тъй като съм единственият основен прокурор след 89-та, който взе участие в прокуратурата – с изключение на, че не е правосъдна промяна, която не взема решение проблемите с битката с престъпността – интересува прекомерно дребен % от хората ", съобщи Иван Гешев.

Областният шеф Йордан Иванов върна част от решенията на общинския съвет за определянето на размера за таксите на територията на община Пловдив.

Две произшествия на Околовръстното на Пловдив затрудниха трафика, съобщи кореспондент на TrafficNews .

Министерски съвет желае от президента да бъде освободен шефът на НСО Емил Тонев. По думите им има осъществени дейности, които накърняват положителното име на " Национална работа защита ".

Премиерът Кирил Петков е предложил и двете номинации за началник на Българска народна банка да бъдат оттеглени и да се търси ново общо решение. Това е станало в неделя по време на съдружния съвет.

На 9 месеца условно беше наказана пловдивчанката Силвия Енева, която предходната година шофирайки пияна по Околовръстното, аргументи верижна злополука.

Полицията обяснява събитията към сигнал за увреждане в мюсюлманския гробищен парк в Кричим.

Нов паркинг ще бъде построен в междублоковото пространство на ул. „ Капитан Райчо “ №67-77. Затова се договориха живеещите в зоната и управлението на регион „ Централен “ на публично разискване на плана в административната постройка на ул. „ Христо Г. Данов “ №39.

Фермерската сага от Раковски датира от 2018 година и продължава да се точи в съда и до ден сегашен.

България U17 разбра противниците си за Европейското.

Кристиана Делякова, която беше открита мъртва в къщата си в пловдивското село Старосел се е самоубила. Това е посочила аутопсията на тялото.

Социалният министър разгласи, че от 1 юли ще има осъвременяване на пенсиите.

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов пусна ядосан пост против премиера Кирил Петков. Той съобщи, че с цел да бъде направено това държавно управление четирите партии организирахме договаряния и подписахме съдружно съглашение, което Петков се пробва постоянно да заобиколи по отношение на Северна Македония.

В Пловдив се организира спокойно шествие и бдение в памет на жертвите от войната в Украйна.

Сериозен скандал сред спортното министерство и федерацията по биатлон. Министърът на спорта Радостин Василев разгласи, че министерството си търси 100 000 хиляди лв. от федерацията.

Председателят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен дойде довечера в София във връзка идното показване на оценката на Европейската комисия по отношение на Националния проект за възобновяване и резистентност на България.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР