Вижте какво вещаят звездите за седмицата, според хороскопа на АленаОвен

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата, според хороскопа на АленаОвен
Коментари Харесай

Ето го хороскопа на Алена за новата седмица

Вижте какво вещаят звездите за седмицата, съгласно хороскопа на Алена
Овен
Ако ви следва професионална изява, може да сте спокойни, ще се визиите добре. Идните дни са доста подобаващи за настоятелен договаряния, за определяне на нови контакти и за подписване на контракти – няма да срещате спънки. Ако се появи някакъв проблем, той може да е подбуден от нежеланието ви да си сътрудничите с близките.

Телец
Планетите ви дават чудесния късмет да постигнете това, което желаете. Но не трябва да го вършиме посредством мощ, а като действате по-меко и дипломатично. Общувайте и проявявайте схващане. Имайте поради, че няма да е напълно елементарно да го извършите, защото и през идващите дни ще попадате в напрегнати обстановки, в които хората към вас ще ви провокират да реагирате по-бурно.

Близнаци
Ще имате приятни преживявания в персонален проект, а в работата всичко ще върви обикновено. Общуването с хората към вас ще бъде изключително дейно, тъй че колкото повече срещи и диалози организирате, толкоз по-добре. Някои от вас може да научат и положителни вести, свързани с откриваща се забавна опция да разширят кръгозора си – да вземем за пример за пътешестване, за образование или за развиване на професионалната област.

Рак
Мислите ви ще бъдат заети с практични въпроси, на които ще би трябвало да обърнете внимание. Какъвто и проблем да стои на дневен ред, евентуално ще изпитвате известно безпокойствие. Опитайте се да мислите трезво, въведете ред и си изяснете оптимално обстановката – по този начин безпокойствието ви няма да се усили и няма да ви пречи да разсъждавате трезво. Ако би трябвало да взимате някакво значимо решение, направете го до сряда.

Лъв
Вниманието ви ще бъде ориентирано към взаимоотношенията ви – както в съкровен, по този начин и в професионален проект. Това значи, че прекарванията ви ще зависят значително от това дали значимите връзки в живота ви са хармонични и доколко сте подготвени да вършиме взаимни отстъпки в името на мира и спокойствието. При някои от вас е допустимо значима връзка да претърпи сериозна смяна.

Дева
През тази седмица ще вземете решение, обвързвано с финансите ви или с материалното ви състояние – в случай че имате бизнес, може да установите сполучливо съдействие или пред вас да се открие опция да придобиете благосъстоятелност. Най-добра реализация ще реализиран тези от вас, които се занимават с интелектуален труд, с търговия или с изява пред аудитория.

Везни
Малко евентуално е да ви обзет мрачни мисли. Напротив – ще сте позитивно настроени към събитията и благоразположени към хората към вас. Най-добрата вест е, че през идващите дни евентуално ще взимате елементарно решения и те ще бъдат верните. Интуицията ви ще бъде мощна и ще може да се доверявате на чувствата си. Ако ви е нужна информация или подпомагане, ще ги получите.

Скорпион
Ще бъдете в синхрон с астрологичните въздействия, в случай че обичате себе си и удовлетворявате своите потребности и стремежи. Потребността ви да срещате обич и внимание ще бъде мощна и доста от вас ще ги получат. Дори да нямате човек до себе си, не се отдавайте на самосъжаление. Намерете метод да си доставите наслаждение – и на тялото, и на душата си. Така ще се почувствате по-добре.

Стрелец
Идните дни ще бъдат много приятни и сполучливи за вас – нещата ще се случват относително безпроблемно. Дори да се наложи да извършите смяна или да проведете по-труден диалог, тъкмо в този момент бихте могли да го сторите елементарно – вътрешно ще сте уверени, че сте на прав път и това ще ви вдъхва убеденост. Периодът е доста подобаващ да приключите настоятелен връзки, които повече не желаете да поддържате, или да се откажете от длъжностен ангажимент, който не ви устройва.

Козирог
През идната седмица събитията ще ви подбуден да говорите за това, което чувствате и мислите. Ще желаете да споделяте проектите и вълненията си с други хора. Ще го създадат даже тези от вас, които по принцип са по-затворени или по-прикрити. Дали тази потребност от откровено шерване ще ви сближи с близките, или в противен случай – ще отблъснете някого, мъчно е да се каже.

Водолей
При вас на дневен ред ще излезе тематиката за финансите. Добрата вест е, че може да очаквате позитивно развиване, защото ще премисляте добре нещата и ще взимате верни решения. Ако към този момент сте подхванали нещо, да вземем за пример купувате или продавате благосъстоятелност, през идващите дни има огромен късмет да постигнете прогрес и даже да осъществите договорка – интервалът е удобен за слючване на контракти.

Риби
Обвързаните представители на знака ще би трябвало да бъдат по-внимателни – има възможност индивидът до вас да ви ядоса и вие да обвърнете на удара с някоя по-груба дума или обвиняване. За да не се стига до съществени спорове, пробвайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви споделят. Освен това гледайте да не приемате във вътрешността думите и постъпките на колегата си – може неоснователно да се засегнете единствено тъй като сте приели нещо персонално.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР