Вижте какво се случи в последния епизод Пълна суматоха се

...
Вижте какво се случи в последния епизод Пълна суматоха се
Коментари Харесай

Как бТВ измамиха зрителите със Стани богат

Вижте какво се случи в последния епизод

Пълна блъсканица се развихри в Стани Богат нощес.Зрителите останаха разочаровани, че по време на последното издание на телевизионната игра по бТВ на синия екран не бе изписано, че е повтаряне.Вместо да попада този предстоящ надпис, както е било в предходни години във формата, в този момент вдясно над водещия Михаил Билалов се припомняше, че в неделя е финалът на „ Гласът на България “.

По-прозорливите обаче незабавно схванаха, че гледат остарял епизод поради думите на Билалов, с които той откри играта.Водещият разгласи: „ Честита нова Стани Богат година и цветущ нов сезон на Стани Богат. Започваме на съдбовното 13-о число, само че имам едно фино възприятие, че този старт в действителност може да бъде съдбовен.

Фатален, несъмнено, за стоте хиляди и най-накрая те да се сгромолясат над някого от вас “.Освен това Билалов бе и с радикално друга визия от тази, с която сме привикнали да го виждаме през последните месеци – с брада на няколко дни, без очила и с друга прическа.

В страницата на Стани Богат в обществената мрежа също бе обявен днешния епизод, без да излиза наяве, че е остаряло предаване на запис, което дефинитивно раздели потребителите на две.

Едни от тях, които очевидно са пропуснали петъчното предаване, питаха коя е повода да не гледат обичаната си игра онлайн, а проследилите формата на 8-и декември, обясняваха, че тогава е било оповестено, че се излъчва последния епизод за годината. Имаше и хора, които показваха неразбиране за какво няма благотворителна игра в Стани Богат, както бе обявено преди дни, само че очакванията им са въпреки всичко бяха, че има задоволително време това да се случи към Коледа или Нова година.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР