Вижте какво изпълни от обещаното по време на предизборните си

...
Вижте какво изпълни от обещаното по време на предизборните си
Коментари Харесай

Преди да стане кмет той се доказа като благодетел, така заслужи доверието на община Сунгурларе

Вижте какво извърши от обещаното по време на предизборните си срещи претендентът на Политическа партия ГЕРБ инж. Николай Киров

Когато ръководството не е самоцел, а задача да развиеш дадена община, резултатите не закъсняват. Това сподели с дейностите си благодетелят инж. Николай Киров, който е претендент за кмет на Сунгурларе от Политическа партия ГЕРБ. За следващ път той извърши редица задължения към жителите на обитаемоте места в общината, които даде по време на предизборните си срещи. 

По време на предизборната акция той не пропусна нито едно село. С него бе и екипът му – претендентите за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ и претендентите за кметове по обитаемоте места. Те деликатно изслушаха проблемите и болките им, с цел да търсят тяхното решение. Инж. Киров направи и в детайли показване на управническата си стратегия, която включва развиване на цялата община.

„ При срещата с жителите на село Славянци се срещнах с предложенията на хората. Кандидатът ни за кмет Асен Михалев показа целите, за които ще се бори да станат действителност: създаване на спортна площадка, нови пейки, нови съдове за битови боклуци, седмични прегледи с доктор експерт, възобновяване на читалище, създаване на спортна площадка с уреди, ремонт на улици, възобновяване на парковете за отдих и възобновяване на фонтаните в тях. Заедно с мен бяха претендентите за общински съветници Милка Стоева, Светлана Атанасова, Чани Стойчев, доктор Бисер Атанасов, Пантелей Панделиев, Миран Ангелов, Халил Ахмед и Николай Пенков. Хората тук желаят да се почистят деретата към реката, отводнителния канал и гробищния парк. Предизборната среща мина с доста хрумвания, въпроси и оферти, по какъв начин да се усъвършенства живота в нашия район.  Имам действителни решения за сполучливото развиване на Сунгурларе! “, сподели инж. Николай Киров. 

Следващата му спирка бе село Климаш, само че не с цел да се срещне с хората, а с цел да извърши свое заричане. Там той изпрати камион с трошляк, защото нямаше път, по който жителите да минават. Вече е обезпечено безвредно трасе за шофиране. 

Друг изпълнен от него ангажимент е слагането на огледало в село Черница за сигурността на пътя до гробищния парк. Да обезпечи безвредни условия на водачите в общината е една от главните цели на инж. Киров.

Здравеопазването също е измежду акцентите в програмата му. За повторно той обезпечи безвъзмездни прегледи в село Грозден. Те бяха направени от кардиолозите доктор Стамен Пишев и доктор Диян Господинов, които инж. Киров персонално е поканил.

„ Вярвам, че здравето е най-важно и би трябвало да се грижим за него. Обещавам, че профилактичните прегледи ще бъдат ежеседмични в разнообразни обитаеми места “, сподели той. Кандидатът за кмет на село Грозден Цонко Беев обезпечи естественото протичане на целия развой, а националният представител Галя Желязкова поддържа самодейността.

Инж. Киров участва и на празника на китното село Прилеп. Български фолклор, музика и танци бяха единствено част от богатата стратегия в обитаемото място. Инж. Киров бе съпроводен от народния представител Галя Василева, претендентите за общински съветници Милка Стоева, доктор Бисер Атанасов, Халил Ахмед, Пантелей Панделиев, Светлана Атанасова, Миран Ангелов, Николай Пенков и претендентите за кметове на Лозарево Елена Добрева, село Вълчин Мустафа Мустафа, село Климаш Бекташ Хюсеинов и село Съединение Ферди Хюлми, както и досегашния кмет Чани Стойчев, който заема второто място в листата за общински съветници на ГЕРБ в Сунгурларе. 

Българските обичаи би трябвало да се пазят, по тази причина постоянно ще поддържам събитията, изключително тези с идея, на територията на общината, даде обещание инж. Киров.

В обитаемото място той подари и климатик на пенсионерския клуб и зарадва възрастните хора. Помещението към този момент ще е топло през зимата и ветровито през лятото. Така хората ще поддържат обществените си контакти през цялата година, а освен когато времето е уместно.

Инж. Киров направи още едно подаяние – даде цялостен камион с бали на животновъда Али Хасан от село Съединение. Той е единият от двамата потърпевши в огромния пожар, който опустоши огромно количество плява нужна за животните в обитаемото място. 

„ Не деля хората, а оказвам помощ на всеки в потребност. Кандидатът за кмет на Съединение Ферди Хюлми оказа помощ за образуване на активността. Мечтая да има по-добри условия за живот в Сунгурларе! “, показа инж. Киров след направеното подаяние. 

Силният тим на ГЕРБ в Сунгурларе получи поддръжка на срещата и в село Манолич. На нея с изключение на претендентът за кмет на общината Николай Киров, участваха и депутатите Жечо Станков и Галя Василева, претендентите за общински съветници Пантелей Панделиев, Халил Ахмед, Миран Ангелов, Чани Стойчев, доктор Бисер Атанасов, Светлана Атанасова и Исмаилхака Халил, претендентите за кмет на село Лозарево Елена Добрева, на село Черница Димо Христов и на Съединение Ферди Хюлми. Екипът на ГЕРБ предложи механизъм за справяне с проблемите. 

„ Надявам се, че вие ще гласувате доверие на инж. Киров, който би трябвало в къси периоди да извърши един занимателен план. Обаче, с цел да има болшинство в общинския съвет би трябвало и листата да подкрепите. Силният тим е под номер 7. Предвижда се отваряне на нови планове за замяна на улично осветяване и доста други неща. Бюджета на общината не би трябвало да идва единствено от вашите налози. Работата на кмета е да търси и да откри средства от европейски стратегии или национални фондове, с цел да го направи този бюджет в пъти по-голям. В неделя на 29-и октомври имате три значими бюлетини за избор на кмет на община, кмет на село - който прецените и на общински съветници с бюлетина номер 7 за ГЕРБ “, сподели националният представител Жечо Станков.

" Вярвам в инж. Киров и знам, че той е индивидът, който може да възроди живота в общината. Ние ще сме компактно до него и ще сме бранителите в София. Местните виждат и са наясно, че години наред не се прави нищо. Искат към този момент човек, който ще работи за Сунгурларе ", означи депутатът Галя Василева.

„ Аз съм локален човек от общината. Кандидатирах се за кмет за да оставя нещо за хората след себе си в бъдеще. Толкова години работя в тази община, всички действия са ми пред очите. Моята концепция е да има всеки ден заран и вечер автобусна линия по маршрут Манолич - Сунгурларе и Съединение – Сунгурларе, да има банкомати, погребална кола за мюсюлманското население, постоянен график за сметосъбиране, ремонт на улици и облагородяване на паркове. Всичко си протоколирам, където вървя с цел да знам във всяко село от какво имат потребност. Благодаря на всички, пристигнали да поговорим за бъдещето на Манолич “, сподели по време на срещата инж. Киров. 

Село Велислав също бе измежду обитаемоте места, които тимът на ГЕРБ посети.

„ Една къща се гради с нови тухли, тя не може да бъде построена със остарели. Ако ми гласувате доверие ще управлявам процеса по сметосъбиране в целия район и унищожаване на противозаконните сметища. За да контролирам процеса ще сложа камери за видеонаблюдение. Идеята ми е да осигуря запас в общината на дърва за незабавни потребности на популацията през зимния интервал “, показа претендентът за кмет инж. Николай Киров пред жителите на село Велислав. 

Подкрепете претендента за кмет на община Сунгурларе инж. Николай Киров и претендентите за общински съветници с бюлетина №7.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР