Вижте фаталната любов на принц Уилям Дълги години принц Уилям

...
Вижте фаталната любов на принц Уилям Дълги години принц Уилям
Коментари Харесай

Коя е единствената жена, която почти стана кралица на Англия

Вижте съдбовната обич на принц Уилям

Дълги години принц Уилям беше спряган за огромната обич на моделката и аристократка Джека Крейг, като даже се твърдеше, че има дете от нея. Оказа се обаче, че не тя, а друга жена едвам не е станала кралица на Англия. Когато с Кейт се разделят по съвет на кралицата, Уилям стартира връзка с една от най-известните млади дами в Англия - Изабел Картолп - сестра на приятелката на брат му Кресида Бонас. Когато се срещат Изабел е сполучлив модел, бизнес дама и известна световна хубавица.

Уилям незабавно се увлича по самоуверената хубавица, която от горната страна на всичко е наследница и на мултимилионна империя, а и аристократка - татко й е Джон Калторп, а майка й - лейди Мери Гай Кързън. Изабел обаче преценява, че връзката й с Уилям единствено ще навреди на бъдещето й, а няма да й помогне.

И когато той прави опит да задълбочат връзките си, тя го отблъсква, отказвайки изрично всякакво обвързване посред им. Малко по-късно Уилям се връща при Кейт, само че след годежа бъдещата младоженка слага едно извънредно значимо изискване - той да приключи другарските си срещи с Изабел. А Уилям се преценява.

Въпреки че двете девойки се трансформират в съпернички, Кейт се отнася сърдечно с Кресида, сестрата на Изабел, като даже я предизвиква за брак с Хари. За страдание, сходно на сестра си и по-малката лейди Калторп отхвърли да се омъжи за него.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР