Вижте дали сте сред късметлиите Декември е уют, дом, топлина,

...
Вижте дали сте сред късметлиите Декември е уют, дом, топлина,
Коментари Харесай

Декември идва с велики новини и съдбовни изненади за тези 5 зодии

Вижте дали сте измежду късметлиите

Декември е уют, дом, топлота, мирис на мандарини и канела. Декември е семейство, запалена камина, блещукащи лампички и детски смях.

Декември е непоискана доброта, жест, грижа за другите. Декември умее да извади на показ най-хубавата версия на всеки един човек.

А има 5 зодии, за които декември ще донесе вълнуващи вести, съдбоносни изненади и красиви страсти!

Провери дали си измежду късметлиите:

Телец - декември ще бъде като лъч светлина за Телците, за които последните месеци бяха същинско тестване. Мракът ще отстъпи място на светлината и Телците ще се почувстват като галеници на ориста. Декември ще им донесе нужното успокоение, само че и огромна доза убеденост, с цел да реализиран това, за което са се борили през миналите месеци. Декември ще сбъдне ващите стремежи!

Лъв - Лъвовете ще могат да се похвалят с няколко неща през месец декември, само че едно от тях ще бъде най-голямо и отличимо от всички останали. Голямата вест на Лъвовете е обвързвана с огромно покачване в работата и огромно нарастване на заплатата, от което имат потребност от много време насам. Ще бъдете оценени, ще се радвате на нови задължения и доста нови богатства, които не сте имали до момента. Новата служба в офиса ще ви стои доста добре, а към този момент ще имате и подчинени, за които ще отговаряте. 

Дева - Девите имат няколко фантазии, които чакат да се осъществен от доста време насам. Голямата вест за тях е обвързвана напълно с любовния им живот, който за някои Деви от доста време насам наподобява, че е в застой. Но това е единствено мъртвило преди „ стихия “ и то каква – ще си създадете най-незабравимите мемоари точно през декември. Любовта ви с вашата половинка е доста същинска, по тази причина е време за идната огромна стъпка. 

Козирог - Козирозите най-накрая ще усетят по този начин нужната им смяна през месец декември. Необвързаните Козирози ще срещнат доста специфичен човек, който още първоначално ще им покаже, че има съществени планове към тях. Предстои ви доста сантиментално начало на зимата, което ще изтрие всичките ви неприятни прекарвания. Обвързаните Козирози пък ще се радват на нова крачка в взаимния им живот – нещо огромно, вълнуващо и чакано от доста време насам. 

Риби -  Предстоящият месец декември ще обърне всичко наобратно с една хубава и дълго чакана вест за много представители на зодия Риби. През декември новината, която ще промени света ви, е обвързвана с персоналния ви живот! Очаквайте нещо хубаво да ви се случи в персонален проект, тъй като най-хубавите неща стават, тъкмо когато минимум очакваш!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР