“Виждате как министър-председателят Денков минава криза след криза успешно, виждаме

...
“Виждате как министър-председателят Денков минава криза след криза успешно, виждаме
Коментари Харесай

Кирил Петков: ИТН и Възраждане са деструктивни, правят проблем там, където го няма

“Виждате по какъв начин министър-председателят Денков минава рецесия след рецесия сполучливо, виждаме по какъв начин районният министър стопира 4 милиарда поръчки и пуска новите по най-хубавия метод, виждаме виждаме по какъв начин от -6 % финансовият министър стигна до 3% недостиг за няколко месеца. Борисов би трябвало да е горделив, че поддържа този кабинет ”. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, съобщи БГНЕС.

Петков акцентира, че има спогодба с Борисов без единодушие на ПП-ДБ да не се сменя никой министър. “Абсолютно считам, че са неоснователни рецензиите на водача на ГЕРБ ”, сподели още Петков.

Относно вота на съмнение против държавното управление Кирил Петков сподели, че Има Такъв Народ и " Възраждане " са деструктивни и вършат проблем, там където го няма. “Виждаме, че на никого не оказва помощ този избор на съмнение. Те се чудят по какъв начин да са настоящи преди локалните избори, по тази причина карат Народно събрание да се занимават с много глупави техни дейности ”, добави съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР