Виждате, че най-високотехнологичните нации страдат най-много. Проблемът е, че освен

...
Виждате, че най-високотехнологичните нации страдат най-много. Проблемът е, че освен
Коментари Харесай

Единият нулев пациент е дошъл от Гърция, смята Борисов

Виждате, че най-високотехнологичните народи страдат най-вече. Проблемът е, че с изключение на суматохата там се основава, всички страни издадоха заповеди за възбрана на експорт на медицински, санитарни материали. Ние имаме още към 4000 новоплатени теста, плюс близо 3000, които имаме. Считаме, че са безусловно задоволителни. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на изключително съвещание на Министерски съвет за ограниченията против ковид откакто у нас бяха открити четири случая на инфектирани.

"Храна и вода има задоволително, хората да не се презапасяват, тъй като това основава суматоха. Събирането е да облечем в решения ограниченията, които са взети и ще се взимат, с цел да може хората да са спокойни. Считаме, че единият нулев пациент е пристигнал от Гърция. Имаме и доста италиански заводи, имат мениджъри, технолози, които са от Северна Италия. Има задоволително защитни дрехи и проби ", увери Борисов.

"Призовавам нашите сънародници да покажем, че сме дисциплинирана нация, че нищо не ни плаши и че можем със взаимни старания да преодолеем и този камшик. Да сме доста единни, мобилизирани, на макс промишлеността да работи да защитим популацията и от тоя миг не разрешавам ви да си ходите по министерствата. Искам да сте ми разполагаем 24 часа. Да мога да ви намирам на секундата ", сподели още министър председателят по време на съвещанието.

"От нощес оперативния щаб, обвързван с ковид и новата грипна зараза, както ви обещахме, даваме надлежна информация. За детайлностите към този момент сте осведомени. ", добави Бойко Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР