Виждам задълбочена разлика между група хора, които не вярват в

...
Виждам задълбочена разлика между група хора, които не вярват в
Коментари Харесай

Премиерът: Ако интензивните легла не достигат, ще има нови мерки



Виждам задълбочена разлика сред група хора, които не имат вяра в Covid. Това, което ми се вижда, че може да бъде направено, е да бъде направена работна група. След като ми изтече карантината, аз имам бустерна доза, бих седнал да си приказвам с тези хора и да изработим нов модел, сподели министър-председателят Кирил Петков пред bTV, разяснявайки митинга пред Народното събрание.

Здрав съм, имам три дози и работя от заран до вечер, сподели министър председателят.

" Искам да покажем новия модел преди да е пристигнала новата Covid вълна. "

Уважавам правото на митинг, сподели министър председателят и акцентира, че би трябвало да се водят диалози.

Той добави, че би трябвало да приказват хора, които са специалисти и че би желал да чуе мнението на протестиращите хора, само че те би трябвало да имат експертен опит.

Очаквам още в петък да бъдат излъчени знаещи хора от този митинг, с които да обсъдим тяхната позиция.

Премиерът беше безапелационен, че зеленият документ няма да бъде отменян , само че изрази паника, че лечебните заведения няма да имат потенциал, с цел да посрещнат по-голям брой инфектирани с ковид.

Той сподели, че в случай че над 80% от интензивните кревати бъдат заети, ще се наложи да бъдат взети спомагателни ограничения.

Петков добави, че приоритет на държавното управление е учениците да учат присъствено, само че взаимни отстъпки със здравето на хората няма да се вършат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР